Restplasser til Playa de Palma, Mallorca

Restplasser til Playa de Palma, Mallorca

 
 
 

Playa de Palma Mallorca, Europa

Uteliv
Sol & bad
Sandstrand
Barnevennlig

Stranden i Playa de Palma er perfekt for deg som vil komme deg raskt til stranden. Badebyen ligger bare noen kilometer fra flyplassen og veldig nær hovedstaden Palma de Mallorca.

Disse tre badeområdene ligger i Palma-viken på den sørvestlige delen av Mallorca, og er så sammenvokste at det er vanskelig å si eksakt hvor den ene starter og den andre slutter.

Det er fremfor alt den fine sandstranden som forener hele kyststrekket. Du kan også gå hele strekket langs en fem kilometer lang strandpromenade.

I Playa de Palma er det nok av aktiviteter å velge blant; vannsport, golf, shopping i Palma, et stort akvarium (Palma Aquarium) og badelandet Aqualand, for å nevne noen.

Religiøse festivaler pleier å være høytidelige og ganske triste tilstelninger, men i starten av juli hvert år hylles helgenen Kristoffer, San Cristóbal, over hele El Arenal med rare aktiviteter. Helgenen feires blant annet med konkurranser og utstillinger for veteranbiler, sykler og motorsykler. Man ordner til og med en prosesjon til havs med båter, og avslutter det hele med et stort fyrverkeri.

De mest populære reisemålen i Playa de Palma