Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Agadir, Marokko

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agadir Marokko, Afrika

None
Laid back
Rimelig
Sandstrand
Surf

Den marokkanske byen Agadir satser mer og mer på å bli det perfekte reisemålet for vannsport. Bortsett fra windsurfing, jetski og surfing har også seiling blitt veldig populært.

Det meste i Agadir kretser rundt den 10 kilometer lange sandstranden. I den nordlige enden ligger en marina med butikker, restauranter og seilbåter som kan leies.

Langs stranden kan du også prøve de fleste vannsportene du kan tenke deg, både klassikere som surfing til nyere ting som stand-up-paddleboard.

Agadir skiller seg mye fra andre muslimske byer i Nord-Afrika. Gatene minner mer om boulevarder enn trange smug, og man tillater både barer, restauranter og kasinoer her.

Er du nysgjerrig på meteoritter? Det første meteorittmuseet i Afrika ligger i Agadir. Her kan du få vite mer om de verdifulle stenene. Museet drives av universitetet, og om du finner en sten i ørkenen kan man her få sjekket om den er verdifull eller ikke.

Bougainvilleor och en moppe
1 / 2
2 / 2
Thinkstock