Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser til Marmaris

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Marmaris Marmaris-område, Tyrkia

Vannsport
Natur
Genuint
Uteliv
Sol & bad

Bukten i Marmaris ligger så skjermet at det nesten føles ut som en innsjø. Her kan du nyte sol, bad og varme nesten hele året rundt.

Den skjermede beliggenheten bak øyer og fjellkjeder gjør at det er deilig og varmt nesten hele året rundt. Som oftest er det rundt 15 grader om vinteren, og opp mot 35 grader i sommermånedene.

Stranden i Marmaris strekker seg hele 10 kilometer, helt til nabobyen Icmeler. Den bilfrie gågaten er fylt med restauranter, kafeer og barer, hvor folk samler seg om kvelden for å se på solnedgangen – og kanskje dra videre til fester inne i sentrum.

Havnen i Marmaris er utgangspunktet for mange ulike dagsturer til utilgjengelige strender, severdigheter og den nærliggende øyen Rhodos.

Du føler kanskje at du er i himmelen når du sitter i en solstol i Marmaris, og fakta er at det finnes engler kun noen timer unna med bil. I Fethiye finner du husfasader som er blitt hugget ut av fjellsidene. Disse fasadene ble laget av folkegruppen lykerne for 1700 år siden, og er graver som ble utformet slik at englene skulle kunne komme seg inn til de døde.

Reisemål som ligner Marmaris