Restplasser med kun fly til Port de Sóller, Mallorca

Restplasser med kun fly til Port de Sóller, Mallorca

 
 
 

Om Port de Sóller Mallorca, Europa

Barnevennlig
None
Genuint
Natur
Sandstrand
Steinstrand

Puerto de Soller er det eneste stedet på Mallorca hvor du kan se den vakre solnedgangen senke seg over havet.

Bebyggelsen i denne gamle fiskelandsbyen ligger svært vakkert til ved en skjermet bukt. Her kan du slappe av ved stranden og nyte utsikten mot fjellene og de mange båtene i havnen.

I Puerto de Soller kan du se de vakreste solnedgangene på Mallorca. Det er flere restauranter som hver kveld fylles av besøkende som spiser middag mens solen går ned over havet. Nord for bukten ligger restauranten Nautilus, og sør for bukten ligger restauranten Es Faro. Begge ligger høyt oppe i fjellet med terrasser som har en herlig utsikt på dagtid.

Den koseligste måten å komme seg til nabobyen Soller på er med trikk. Mange av vognene stammer fra starten av 1900-tallet og er veldig sjarmerende. Det samme gjelder de fantastiske togene som du kan ta fra Soller og inn til Palma.

Hold utkikk mot både himmelen og havet når du er i Puerto de Soller. Dette er angivelig et av Spania mest UFO-tette områder med et hundretall av innrapporteringer hvert år. Det høres også mystiske lyder fra havet utenfor Soller. Alle disse aktivitetene har gjort at det nå er teorier om en undervannsbase for UFO-er utenfor kysten.