Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Playa de Palma, Mallorca

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playa de Palma Mallorca, Europa

Uteliv
Sol & bad
Sandstrand
Barnevennlig

Stranden i Playa de Palma er perfekt for deg som vil komme deg raskt til stranden. Badebyen ligger bare noen kilometer fra flyplassen og veldig nær hovedstaden Palma de Mallorca.

Disse tre badeområdene ligger i Palma-viken på den sørvestlige delen av Mallorca, og er så sammenvokste at det er vanskelig å si eksakt hvor den ene starter og den andre slutter.

Det er fremfor alt den fine sandstranden som forener hele kyststrekket. Du kan også gå hele strekket langs en fem kilometer lang strandpromenade.

I Playa de Palma er det nok av aktiviteter å velge blant; vannsport, golf, shopping i Palma, et stort akvarium (Palma Aquarium) og badelandet Aqualand, for å nevne noen.

Religiøse festivaler pleier å være høytidelige og ganske triste tilstelninger, men i starten av juli hvert år hylles helgenen Kristoffer, San Cristóbal, over hele El Arenal med rare aktiviteter. Helgenen feires blant annet med konkurranser og utstillinger for veteranbiler, sykler og motorsykler. Man ordner til og med en prosesjon til havs med båter, og avslutter det hele med et stort fyrverkeri.