Restplasser uspesifisert til Podgora, Makarska-rivieraen

Restplasser uspesifisert til Podgora, Makarska-rivieraen

 
 
 

Om Podgora Makarska-rivieraen, Europa

Barnevennlig
None
Dykking
Sol & bad
Steinstrand

I Podgora kan du nyte sol og varme mens du går langs palmekantede veier. Dette er en av de mange herlige badebyene på Makarska-rivieraen.

Her er alt fra hus, hotell og strender omringet av det perfekte turkisblå vannet og Biokovo-fjellskjeden. De høye fjellene gjør til og med slik at Podgora har sitt eget mikroklima – her er det som oftest flere grader varmere enn områdene som ligger noen mil unna.

Akkurat som på resten av den spennende rivieraen ligger det mange strender her. Hold utkikk etter navn som Caklje, Dracevac, Garma og Plisivac. Langs noen av strendene kan du spasere bortover en koselig strandpromenade.

Det er også mange spennende utflukter du kan dra på med Podgora som base. Her er du nærme byene Split og Dubrovnik og du kan ta dagsutflukter til de vakre øyene Brac, Hvar eller Korcula.

I Podora ligger en skulptur som er synlig fra flere mils hold, men der er ikke helt sikkert hva den skal forestille. Det ser ut som om en stor mast som har falt sammen mens naboen står igjen. Men skulpturen, ”Galebova krila”, skal faktisk se slik ut. De 60 meter høye tårnene forestiller to fuglevinger og er et minnesmerke fra 2.verdenskrig. Den rette vingen symboliserer seier og den skadede vingen symboliserer de som mistet livene sine.

De mest populære reisemålene i Podgora