Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser til Baška Voda, Makarska-rivieraen

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Baška Voda Makarska-rivieraen, Europa

Barnevennlig
None
Dykking
Sol & bad
Steinstrand

Vakre farger dominerer byen Baska Voda. Turkisblått hav, hvite sandstrender, grønne skoger og en grå fjellkjede i bakgrunnen.

Her ligger det så mange fine strender at du kan prøve ut en ny strand hver dag. Med en leiebil kan du også komme deg rundt på hele den berømte kyststrekningen som kalles Makarska-rivieraen. Den mest populære stranden i Baska Voda er Ikovac. Her samles ungdommene for å bade eller ta en drink ved en av barene som ligger her.

Kysten utenfor Baska Voda er svært populær for alle typer vannaktiviteter; surfing, windsurfing, parasailing, vannski, jetski… her finner du alt! Den eventyrlystne kan også leie mountainbike og begi seg oppover fjellkjeden Biokovo. Toppene er 1762 meter på sitt høyeste og lokker til seg mange fjellklatrere.

En litt roligere aktivitet i Baska Voda er å spasere langs den koselige strandpromenaden. Om du vil kan du gå den ni kilometer lange veien til nabobyen Brela.

En av verdens mest populære tv-serier, ”Game of Thrones”, ble spilt inn her i Baska Voda og i flere andre byer langs Makarska-rivieraen. I fjellet ved byen Topici kan du nyte samme utsikt som Daenerys og dragene hennes fra den kjente serien.

Min strandfavorit
1 / 6
Strandpromenaden i Baška Voda
2 / 6
En dag på stranden..
3 / 6
Baška Voda by sunset
4 / 6

Reisemål som ligner Baška Voda