Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser med kun fly til Krabi

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Krabi Thailand, Asia

Barnevennlig
Dykking
Laid back
Uteliv
Sandstrand
Sol & bad

I Krabi finner du dusinvis av badebyer, et hundretalls øyer og et landskap som er fylt med spennende fjell og regnskoger.

De mest kjente reisemålene i Krabi er Koh Lanta, Ao Nang, Ton Sai, Koh Jum, Koh Ngai, Phi Phi-øyene og Had Yao. Langs kysten i Krabi ligger det hundrevis av øyer og sandstrender, og flere av dem kan du få helt for deg selv om du har flaks. De dramatiske fjellene gjør at fjellklatrere kommer hit fra hele verden. Populære områder med perfekte klipper er Ton Sai og Rai Leh.

I nærheten av badebyen Phra Nang Beach ligger en grotte der man ofrer til prinsessegudinnen Phra Nang og guden Shiva. Grotten er fylt med store statuer. Hit kommer fiskere og sjømenn for å legge igjen ofringer før de begir seg ut til havs.

1 / 5
Thinkstock
2 / 5
Thinkstock
3 / 5
Thinkstock
4 / 5
Thinkstock
5 / 5
Thinkstock