Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser i august til Venezia-kysten, Italia

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Venezia-kysten Italia, Europa

Mange vet ikke at det ligger en fantastisk sandstrand kun noen få mil utenfor weekendsbyen Venezia. Badebyen Lido di Jesolo er perfekt for deg som både vil

Når du bor i Lido di Jesolo finnes det alltid noe å gjøre. Utforsk masser av restauranter, vannparken Aqualandia, akvariet Tropicarium Park, fornøyelsesparken Jesolandia, flere museer og et av verdens eldste diskotek (åpnet i 1961). Det som derimot lokker aller mest er den 15 km lange sandstranden. Mange hotell har en privat strand som bare får brukes av gjester.

Badebyen kalles ofte bare ”Jesolo” for å unngå å blandes med bydelen Lido som ligger inne i Venezia.

Filmentusiaster kan prøve det spennende mysterieeventyret Escape the movie. Du og fem andre blir innestengt i et rom. Dere skal deretter løse et antall ledetråder for å komme dere ut. Det finnes flere rom som har film som tema, blant annet ”Matrix”, ”ET” og ”Titanic”.

Reisemål som ligner Venezia-kysten