Restplasser uspesifisert til El Gouna, Egypt

Restplasser uspesifisert til El Gouna, Egypt

 
 
 

Om El Gouna Hurghada-området, Afrika

Barnevennlig
None
Dykking
Golf
Sol & bad
Vannsport

Dette er rene paradiset for deg som elsker å bade, dykke… ja, å være i vann generelt! Hele El Gouna er spesialbygget for vannsport og de som bare vil nyte solen.

Her finner du de mest eksklusive hotellene og den beste marinaen langs Rødehavets riviera. Hele byen er spesialbygget for at du som elsker havet skal kunne trives. For at alle hotellgjester skal kunne være så nærme vannet som mulig lagde man her et nettverk med brede kanaler slik at nesten alle bor på en egen liten øy.

Her handler det for det meste om ulike vannsporter. Utenfor strendene finner du perfekt forhold for dykking og snorkling. Du kan også prøve vannski, windsurfing, kitesurfing og parasailing, men det finnes også aktiviteter for deg som er en ekte landkrabbe.

Ta deg en rideturer med enten hest eller kamel, spill golf eller minigolf, slapp av på et spa eller kjør firhjuling over ørkendynene.

I El Gouna er det aldri langt til nærmeste restaurant eller bar, og det finnes nesten hundre stykker til tross for at det bare er et tjuetalls hotell og én båtmarina her. Om du likevel vil teste ut et større tilbud kan du dra de to milene inn til den større byen Hurghada.

En av de mest populære utfluktene i El Gouna er templene og kongegravene i Luxor. Det er omtrent 31 mil fra hotellområdet til faraoenes verden.

Ved inngangen til El Gouna kan du se et av verdens merkeligste kunstverk, kalt ”Desert breath”. I ørkensanden har flere kunstnere laget 89 store groper og 89 hauger. Fra bil- eller bussvinduet kan det se rart ut, men ser man det fra oven kan man se at helheten viser en serie med vakre spiraler.