Restplasser i januar til Brac

Restplasser i januar til Brac

 
 
 

Om Brac Split-område, Europa

Genuint
Uteliv
Romantisk
Sol & bad
Steinstrand

Her finner du en av verdens mest fotograferte strender: Zlatni Rat. Den smale remsen endrer utseende hele tiden, så hver gang du kommer til Brac bør du huske å ta nye bilder.

Det ligger flere små landsbyer på øya, blant annet Bobovisca na Moru, Milna, Skrip og Supetar, men det er til den største byen – Bol – at de fleste turistene reiser. I Bol kan man bo på camping, hotell eller bed & breakfast.

Den største severdigheten på øya er stranden Zlatni Rat, som ligger en halvtimes spasertur fra byen Bol. Denne smale remsen endrer hele tiden form og peker enten den ene veien eller den andre. Ved den populære stranden ligger det også en liten furuskog der du kan kjøle deg ned i skyggen med en kald is, og utenfor Zlatni Rat er det også ofte mange som windsurfer. Den beste utsikten på øya får du fra den 778 meter høye fjelltoppen Vidova Gora.

Et av verdens merkeligste museer ligger på fastlandet i Split. På Froggyland kan du se utstoppede frosker som leker akrobater, er ute på fisketur, sitter på skolebenken og spiller musikk. Det finnes totalt 507 frosker i mange ulike settinger.

De mest populære reisemålen på Brac