Reiser til Tobago, Trinidad og Tobago

Reiser til Tobago, Trinidad og Tobago

Om Tobago

Tobago er en fredfull paradisøy med lange, hvite sandstrender, turkist vann, fargerik korallrev og regnskog. Her råder en behagelig stillhet og herlige toner av reggaemusikk. Reisemålet passar de fleste turister og best vær får du i januar-mai. Les mer

Om Tobago Trinidad og Tobago, Karibia

Vannet utenfor Tobago er fylt med korallrev, haier, skilpadder og masser av fargerike tropiske fisker. Øyen lokker derfor til seg alt fra dykkere, solentusiaster og naturelskere.

Avstandene er svært korte på denne lille øyen og du kan på kun noen få dager dra på utflukter til alle de mest spennende severdighetene.

Det er på den sørlige delen av øyen at de fleste drømmestrendene ligger, spesielt ved Pigeon Point og Crown Point. Det finnes også små strender og landsbyer langs kystene og en liten badeby på den nordlige delen av øyen, Castara.

Den nordlige delen av øyen domineres av fjellrik natur og store regnskoger. Naturen her er fredet og er verdens eldste naturreservat, som ble dannet allerede i 1776.

Vær ekstremt forsiktig når restauranter advarer mot sterke krydder i maten. På Tobago vokser nemlig verdens sterkeste chili-plante, moruga scorpion. Den er flere hundre ganger sterkere enn vanlig pepper eller tabasco-saus.

1 / 4
Thinkstock
Närapå folktom strand vid Buccoo
2 / 4
4 / 4
Thinkstock