Reiser til Menorca

Reiser til Menorca

Om Menorca

Menorca, som tilhører Spania, er et uberørt reisemål som passer for deg som ønsker et rolig tempo og vakker natur. Øyas sørspiss har fine sandstrender og kalksten, mens den nordlige delen består av klipper. Høysesongen er i mai til oktober.

Fly til Menorca når det er som billigst

Om Menorca Spania, Europa

Barnevennlig
None
Genuint
Laid back
Sandstrand
Sol & bad

Øyen Menorca er populære Mallorcas ”lillebror”. Her finner du ingen store hotellresorter og her er det fullt mulig å finne en strand du kan ha helt for deg selv.

Store deler av øyen er et naturreservat og hit drar du for å sole deg, bade, gå turer, sykle, ri eller kanskje ta en seiltur. De to største byene er hovedsentrumet Mahón med sine mange restauranter, samt vakre Ciutadella. To av de mest populære badebyene er Son Bou og Cala’n Bosch, og noen andre litt mindre steder er Fornells og Es Castell.

Overalt på Menorca finner du noen av verdens mest mystiske relikvier. På minst 30 steder finner du Stonehenge-lignende oppreiste stener som kalles ”taula”. Ingen vet hva disse stenene ble brukt til for ca. 3000 år siden, men det sies å ha kunne vært en slags kalender.

3,5timer
Flytid fra Oslo