Topp 3: Weekendbyer i høst

Stineb
Reiseguiden, besøkt 18 land

Foto: iStock
Planlegger du en weekendreise i høst? Her er weekendbyene som er mest populære på Reiseguiden akkurat nå.
Publisert 21 september 2018

Om høsten vil vi på weekendreiser, og det finnes noen byer som lokker litt mer enn andre. Her er de som lokker mest akkurat nå hos alle som søker etter sin weekendreise på Reiseguiden.

1. London

En reise til London er aldri fel, og det finnes så klart mange grunner til det. Kanskje er det fotball som lokker mest, eller er det shoppingen? For andre er det alle de gode restaurantene og afternoon tea-stedene som drar mest.
Høsttips: Reiser du til London i oktober får du med deg London Restaurant Festival som holder på hele måneden. Spesialmenyer på spennende luksusrestauranter til en mye lavere pris enn til vanlig. Er du en foodie kan du ikke gå glipp av dette!
Finn din reise til London her.

2. Barcelona

Akkurat høsten er en ekstra fin tid å reise til Barcelona. Etter en lang og varm sommer er temperaturene nå litt mer behagelige, men det går fortsatt an å bade i havet om dagene og skippe den varme jakken når man skal ut og spise om kvelden. Har du ikke vært i Barcelona enda er det virkelig på tide – så hvorfor ikke dra i år?
Høsttips: Meld deg på et matlagingskurs – en perfekt måte å lære litt mer om Barcelona på, da man starter med å gå til et marked for å handle inn alle ingredienser før man lager mat sammen for deretter å spise den. Supermorsomt og lærerikt!
Finn din reise til Barcelona her.

3. Praha

Praha er kanskje en av de absolutt vakreste byene i Europa, og vel verdt et besøk. Ikke bare for å se byen, men også for å oppleve den. Maten, ølet, museene, utelivet, shoppingen og musikken. Også er det billig å reise hit, bo på hotell og generelt billig å leve her. Det er bare å booke, med andre ord!
Høsttips: I oktober er det Prague Signal Festival, og du kommer til å få se byen i et helt annet lys når hele byen dekkes av ulike kunstkonstellasjoner av lys.
Finn din reise til Praha her.


Tilbud – Weekendreiser