Publisert 22 oktober 2015

Ikke gjør som alle andre

For å reise billig får du tenke litt annerdels og reise når andre ikke reiser, reise dit andre ikke reiser eller reise fra en annen avreiseby ann alle andre. Det er en viktig del av “hemmeligheten” med å reise billigere. Det finnes bestandig dager som er mindre attraktive å reise på, og da gjelder det å finne nettopp disse dagene. Ikke spesielt vanskelig egentlig, og her kan du blant annet bruke Reiseguidens søkemotor for charterreiser som gir deg den oversikten du trenger.

Hopp over feiringen og spar penger

Om du kan tenke deg å ofre en del av julefeiringen kan du spare mye penger. Ved å gå glipp av julaften eller nyttårsaften hjemme eller på reisemålet, og bruke den dagen til å reise på så kan du regne med å spare mange tusenlapper. Kanskje er det nettopp det som gjør at du får råd til å reise utenlands og kose deg på varmere breddegrader i romjula?

Veldig mye billigere – reis før jul

Vil du virkelig spare mye penger så bør du feire jul og nyttår hjemme. Det er ingen hemmelighet. Reiser du heller rett før jul kan du virkelig gjøre et reisekupp. Og da snakker vi ikke om å reise ut den 21. desember, det er faktisk den aller mest populære avreisedagen. Reis istedenfor et par uker før jul, ha gjerne hjemreise den 23. desember, det er det nesten ingen som vil, så da blir prisene deretter. Velger du å gjøre det på denne måten kan du faktisk også finne billige restplasser til alt fra Gran Canaria til Mexico.
- Avreiser uke 49
- Avreiser uke 50

Utsett julefeiringen til januar

Så fort vi kommer inn i januar måned synker prisene og hele familien kan reise til varmen uten at det trenger å koste en formue. Utsett julen og feir den utenlands – i januar.
- Avreiser uke 1
- Avreiser uke 2

Sett sammen din egen reise

Iblant er det billigere å sette sammen sin egen ferie ved å bestille fly og hotell hver for seg. I Reiseguidens søkemotor kan du finne rimelige flybilletter, anbefalte hotell og weekendpakker.