Reis til paradiset i vinter

Teresen
Medlem siden 2013, besøkt 8 land

Foto: Thinkstock
Hva sier du om lange, hvite sandstrender, turkis hav, varme vinder og late dager på en solseng? Velkommen til paradiset!
Publisert 12 november 2014

Drømmer du også om å få oppelve en bit av paradiset – på ordentlig og ikke bare på film? Det finnes mange herlige paradisreisemål, og vi har valgt ut noen som kommer til å få deg til å ville bestille reisen med en gang. Mange av reisemålene ligger minst ti timer bort med fly og det koster en hel del å reise dit, men det finnes jo mange grunner til å legge litt ekstra penger på en reise. Bryllupsreise, rund dag, jubileum eller så er kanskje huset solgt. Det finnes mange måter å gjøre en slik reise på - alt fra charterreise til gruppereise eller så bestiller du fly og hotell på egen hand.

Mauritius – eksklusiv og grønn øy

Mauritius er en eksklusiv, liten øy øst for Madagaskar i Det indiske hav, med asiatisk preg og luksuriøse all inclusive-hotell. Her får du lange paradisstrender, herlige snorklingsmuligheter blant vakre korallrev, fine turstier i tropisk regnskog og bra shopping. Reis hit med charterselskapene Apollo, Ving eller Star Tour som tilbyr fleksible ruteflyløsninger, eller så setter du sammen din egen reise.
- Rutefly til Mauritus
- Hotell på Mauritius
- Reisetilbud Mauritius

Maldivene – tropisk drømmeverden

Maldivene er en av de mest romantiske plassene i verden, og mange sier at dette reisemålet i Det indiske hav oppleves best med den du elsker – gjerne barføtter. Her får du garantert mye tid for deg selv og for hverandre – på mange av øyene er det faktisk slik at det er kun de som bor på hotellet som får være der. Ingen dagturister som fyller opp stranden altså. Og strendene de er kritthvte, havet er krystallklart og de vakre korallrevene gir unike undervannsopplevelser. Reis hit med Apollo, Ving eller Star Tour som tilbyr fleksible ruteflyløsninger, eller så setter du sammen din egen reise. Flyreisen til Maldivene tar cirka 15 timer, og da er det med et stopp på veien.
- Charter til Maldivene
- Rutefly til Maldivene
- Hotell på Maldivene
- Reisetilbud Maldivene

Bali – kjærlighetens øy i Indonesia

På den frodige kjærlighetsøya Bali får herlige strender, mektige vulkaner, fossende vannfall, smaragdgrønne rismarker og høye fjell. Det er en mangesidig øy i Indonesia som passer for de fleste, uansett om du vil sole, surfe, fotografere gamle tempel eller bare skjemme deg bort på et spahotell. Det tar cirka 20 timer å fly hit med en eller flere mellomlandinger. Både Apollo, Ving og Star Tour har fleksible ruteflyløsninger, eller så setter du sammen din egen reise.
- Charter til Bali
- Rutefly til Bali
- Hotell på Bali
- Reisetilbud Bali

Den dominikanske republikk – en frodig bit av paradiset

Den dominikanske republikken er et vakkert, frodig og grønt land med regnskog, marker med sukkerrør og ville fossefall. Her får det det ekte Karibien med hvite sandstrender, turkist hav, skimrende korallrev og karibiske rytmer fra musikkstilene merengue og bachata. Dessuten er det et all inclusive-paradis for alle pengebøker. Du når reisemålet på cirka 12 timer og du kan reise hit på charterferie med Ving, Star Tour og Apollo. Du kan også sette sammen din egen pakkereise med fly og hotell om du vil ha en mer fleksibel reise.
- Alle charterreiser til Den dominikanske republikk
- Finn billige flybilletter med rutefly
- Finn et bra hotell

Trinidad & Tobago – to paradisøyer i Karibien

Trinidad & Tobago er et av de sørligste landene i Karibien, og her får du lange strender og turkis hav med et fantastisk undervannsliv. Øyriket har dessuten en eventyrlig vakker regnskog med et rikt dyreliv med mange forskjellige fuglearter. Trinidad er den lilvligste av de to øyene og på Tobago venter mange late dager på stranden. Apollo har charterreiser til Tobago og reisetiden er på cirka 12 timer. Det er også mulig å sette sammen sin egen pakkereise med rutefly og hotell, og da kan man for eksempel kombinere de to øyene.
- Se alle charterreiser til Tobago
- Rutefly til Trinidad & Tobago
- Hotell på Trinidad & Tobago

Seychellerna – tid for romantikk og avslapping

Seychellene ligger i Det indiske hav utenfor Afrikas østkyst og er et eksklusivt drømmeparadis perfekt for en romantisk eller avslappende ferie. Her på noen av de 115 øyene stikker du ned tærne i noen av verdens fineste sandstrender. Naturen er velbevart og både fugler og verdens største landskilpadde trives veldig bra her. Hit kan du reise med Vings fleksible ruteflyløsning med hotell, eller så setter du sammen din egen reise med rutefly og hotell.
- Vings ruteflypakkereiser til Seychellene
- Rutefly til Seychellene
- Hotell på Seychellene

Her er våre mest luksuriøse reisetilbud akkurat nå:
- Unn deg det aller beste - reisetilbud til hele verden
- Ferie for to - romantiske reisetilbud
- På tide å bytte ringer? Se alle bryllupsreiser her


Charter til Den dominikanske republikk