Reis på en vinterweekend

Teresen
Reiseguiden, besøkt 8 land

Foto: Thinkstock
Reis bort en helg i vinter og kom hjem full av ny energi og nye opplevelser. Noen dager storbypuls, en lat helg på stranden eller avslappende spabehandlinger på hjemmebane – det finnes mye å velge mellom.
Publisert 4 januar 2015

Weekendreiser frister året runt. På vinteren synker gradene også i mange av våre weekendfavoritter, men det betyr ikke at vi slutter å reise dit av den grunn. Men foretrekker du å være i Norge på vinteren så finnes det mange bra hotelltilbud å velge mellom på hjemmebane, kanskje kan en spaweekdn være noe? Reis bort bare for en natt eller så tar du noen ekstra fridager fra jobb og reiser på en langweekend. Og alle vet jo at en reise er det perfekte energitilskuddet man kan ta for å orke en lang vinter! Her tipser vi om noen herlige vinterweekender.

Nyt Roma uten folkemassene

Roma er en by som de fleste velger å besøke på sommerhalvåret. Men tenk på at byen kan friste med ganske behagelige temperaturer også om vinteren med en gjennomsnittstemperatur på cirka 13 grader. Om vinteren er Roma perfekt for spennende museumsbesøk, å se en operaforestilling, shopping eller helt enkelt bare spise seg gjennom byen. Roma har noe for alle, og fordelen med å reise på vinteren er at både flybilletter og hotellrom er billigere, og ikke minst – du slipper å trenges med massevis av andre turister som på sommeren.
Her finner du din reise til Roma.

Ta en langhelg i New York

New York er storbyen over alle storbyer, og et av verdens mest populære reisemål. Tøm kortet på en shoppingrunde, se på alle severdigheter og se noen av verdens beste musikaler på Broadway. Til tross for en ganske lang flyreise så er det helt klart verdt å reise hit på en weekend om det er det du vil. Det finnes mange reisearrangører som selger weekendreiser til New York, mebn det er heller ikke vanskelig å sette sammen sin egen reise.
Her finner du din reise til New York.

Varm weekend på Kanariøyene

Noe mange kanskje ikke tenker på som et weekendreisemål er Kanariøyene, men det er bare seks flytimer bort og på en langhelg rekker du fint frem og tilbake og noen timer på solsengen. Reis til Las Palmas, hovedstaden på Gran Canaria, som har alt man kan ønske seg av en weekendby; en fin sandstrand, bra hotell, fantastisk shopping og ikke minst mange gode restauranter der du kan spise øyas beste tapas.
Her finner du din reise til Las Palmas.

Bestill en pakkereise til Amsterdam

Amsterdam er den perfekte weekendbyen, og det er ikke for ingenting at den er av de mest populære storbyene i Europa. Ta en sykkeltur om været tillater det og oppdag byen med alle sine kanaler og kaféer. Anne Franks hus og van Goghmuseet er to tips på hva du ikke burde gå glipp av når du er her. Kjøp en ferdig pakkereise eller så skreddersyr du din egen reise.
Her finner du din reise til Amsterdam.

Ferie på hjemmebane

Du trenger ikke å reise lang for det finnes selvfølgelig også mange bra weekendmuligheter her hjemme. Du kan for eksempel sjekke inn på et spahotell for en natt eller to, kanskje flotte Farris Bad i Larvik om du vil bo ved havet, elelr så kanskje foretrekker du fjellet og da er Quality Spa & Resort Norefjell et hett tips. Eller hvorfor ikke ta en storbyhelg i hovedstaden, shoppe litt, gå på en konsert og spise god mat ute på en av de mange restaurantene?
Her finner du en ferie på hjemmebane.

På Reiseguiden.no finner du din weekendreise:
- Weekend i Europa
- Weekend i Norge
- Alle reisetilbud på en plass


Reisetilbud - Weekend & Storby