Publisert 31 januar 2016

Nyt tiden sammen i vakre omgivelser langt borte fra hverdagens stress. Kanskje en frisk og stemningsfull kanefart frister? Eller en 7 retters middag med tilhørende viner?

Kanefart på Beitostølen

Ta med deg din kjære på en romantisk kanefart i det stemningsfulle vinterlandskapet. Godt pakket inn i varme tepper og skinnfeller kan dere nyte turen og kjenne vinterluften få fram røde roser i kinnene. På Beitostølen kan du overnatte i lyse moderne leiligheter på Beitostølen Gjestegaard. Leilighetene er godt utstyrt, de fleste med en storslått utsikt. Parker bilen og nyt en helg med kjærligheten og naturen i fokus - midt i Norge vakre fjellheim. Det er bare 50 meter til de fleste fasiliteter: Skiløyper, alpinbakke, svømmebasseng, butikker, restauranter og barer.
Her kan du bo på Beitostølen.

Friskt og vakkert på Solastranda

Solastranda er vakker, hele året. En tur på den 2300 meter lange stranden er en frisk og flott opplevelse. Enda bedre blir den når du kan avslutte turen i Nordsjøbadet Spa på Sola Strand Hotel. Spaavdelingen ligger rett ved stranden med en fantastisk utsikt mot havet og bølgene som slår mot stranden. Et perfekt sted for avkobling og påfyll av energi. Vil dere ha spabehandlinger bør dette bestilles i god tid før ankomst. Sola Strand Hotel er et idyllisk og særpreget hotell fra 1914 med 139 rom, et hyggelig vertskap og en førsteklasses restaurant med historisk sjarm. Be om rom med panoramautsikt over Solastranda og Nordsjøen.
Her kan du bestille rom på Sola Strand Hotel.

Romantisk på kongsgården

På toppen av Oslo ligger Lysebu, vakker som kongsgården i eventyret. Selv om hotellets estetikk tar deg med til Espen Askeladd og eventyrets verden, mangler det ingenting av dagens komfort. Lysebu er ikke bare et hotell, det er også kunst og kultur, med utstillinger av anerkjente kunstnere. I restauranten kan dere nyte en kulinarisk 7 retters middag med påfølgende omvisning i vinkjelleren med en av hotellets sommelierer. Med champagne og sjokolade på rommet, Oslos beste utsikt og naturen som nærmeste nabo, er Lysebu et perfekt sted for et romantisk opphold.
Her kan du bestille rom på Lysebu.

Rekreasjon i Hardanger

Hotel Ullensvang har en fantastisk beliggenhet rett ved Hardangerfjorden med utsikt over Folgefonna. Et ærverdig gammelt hotell med alle moderne fasiliteter. Be om rom i de øverste etasjene og gled deg til en svimlende utsikt over fjord og fjell. Hotellet har en stor velværeavdeling med trimrom, golfsimulator, innendørs svømmebasseng og en utendørs svømmekanal som er oppvarmet året rundt. Kombiner romantisk avslapning og velvære i Ullensvang Bad med friske naturopplevelser i vakre Hardanger. Ta med godt fottøy og lekkert badetøy!
Her kan du bestille rom på Hotel Ullensvang.


Romantikk i skjærgården

På Tjøme ligger Engø Gård idyllisk til med en perfekt setting for et romantisk opphold. Ta en velfortjent pause fra hverdagen, nyt skjærgårdens vakre vinterlandskap og tiden med hverandre. Hotellet ligger som et gårdstun omkranset av vakre hus og store eiketrær. I den en unike atmosfæren går naturen og kulturen hånd i hånd. På Engø Gård får ingen av gjestene rom med nummer, men med navn hentet fra gårdens historie og miljø. Bli servert en ”afternoon-tea” i peisestuen, før dere inntar en kulinarisk middagsopplevelse på den anerkjente restauranten i den gamle låven. Avslutt dagen med champagne på rommet.
Her kan du bestille rom på Engø Gård.