Nyheter i Hellas

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Hellas har lenge vært nordmenns Syden-favoritt. Hit reiser vi gjerne år etter år, og til tross for at mange av oss allerede har funnet vår greske perle er det jo morsomt med nye hotell og reisemål.
Publisert 13 januar 2013

Her er noen av sommerens mest interessante nyheter hos charterarrangørene. Hva blir din favoritt?

Nytt Sunprime-hotell på Rhodos

Ving har fra før av 11 Sunprime Hotels, et konsept som vender seg til voksne som reiser uten barn. I mai åpner portene opp for deres tolvte, nemlig Sunprime Miramare West Coast Beach. Det ligger på Rhodos vestkyst, bare tre kilometer fra Rhodos by. Hotellet ble bygd og designet av familien Onassis i 1958, og på 60-tallet var hotellet som da het Miramare Wonderland, en favoritt blant den internasjonale kjendiseliten. Her har blant annet kjendiser som Winston Churchill, Anthony Quinn og Jackie Kennedy bodd. Nå har hotellet gått gjennom en totalrenovering og de kan friste med både en stor hage og en egen lagune. Du bor i flotte suiter eller bungalower og bassengområdet er utrolig vakkert. På hotellet spiser du godt på restauranten Prime Kitchen og kan holde deg i form på treningstimer med instruktører som er utdannet hos SATS.
Les mer og se priser her.

Comeback for Kos

Star Tour har valgt å ta en nygammel favoritt med i sommerens reiseprogram – Kos. Partystemplet er på vei bort og øya kan i dag tilby familiehotell i toppklasse og trendy voksenhotell, flotte sykkelstier og fine sandstrender. Star Tour har seks reisemål på øya – Marmari, Kardamena, Kefalos, Kos by, Lambi og Psalidi. For voksne finnes Blue Couples-hotell og for barnefamilier alt fra tre- til femstjerners hotell, og flere av dem har all-inclusive. Kombiner gjerne en uke på Kos med en uke på naboøya Kalymnos. Det er også mulig å kombinere Kos med en uke i Bodrum som ligger i Tyrkia. Reisen dit går da med fly.
Bestill din reise til Kos her.

Nytt Blue Village på Samos

En av Star Tours nyheter er at de har åpnet sitt fjortende Blue Village-hotellet – Blue Village Doryssa Seaside Resort, på Samos i Hellas. Hotellet ligger ved en egen strand og hotellets bydel ser ut som en ekte gresk by med postkontor og bakeri. Hotellet ligger på stranden rett utenfor koselige Pythagorion.

Tilbake til Korfu by

Apollo er endelig tilbake i vakre Korfu by og har to forskjellige hotell med i programmet – firestjerners Corfu Holiday Palace og trestjerners Hellenis. Det er førstnevnte har en spektakulær utsikt over havet og er et veldig populært hotell, først og fremst på grunn av den gode maten og det høye servicenivået. Her har de flere restauranter og barer, blant annet en som serverer sushi. Hellenis er et veldig hyggelig hotell som ligger i utkanten av Korfu by. Her har de et fint bassengområde med separat barnebasseng og en bassengbar som har åpent døgnet rundt.
Bestill din reise til Korfu her.

Ny ferieby på Korfu

Apollo utøker sitt tilbud på Korfu og nå kan man også reise til den hyggelige feriebyen Paleokastritsa. Her er det to hotell å velge mellom – det trestjerners hotellet Paleokastritsa og Akrotiri Beach Resort som har fire stjerner. Det førstnevnte er et all inclusive-hotell med vidunderlig utsikt over Det joniske hav. Hotellet har to basseng, og det største har også en egen del for små barn. Her er det lett å slappe av og ha en bekymringsfri ferie. På hotellet Akrotiri Beach Resort har du kort vei til en fin sandstrand der du kan koble av og jobbe på brunfargen. Hotellet er moderne og har en fantastisk beliggenhet på en halvøy. Sitter du i baren har du vakker utsikt over marinaen Alipa og stranden Agia Triad. Hit reiser man for å nyte av late dager, naturen og solen.
Bestill din reise til Korfu her.

Nye hotell på nygammel øy

Også Apollo har valgt å kjøre en liten nysatsning på hete Kos. Her finnes to nye hotell som begge holder høy standard – Kipriotis Panorama Aqualand og Kipriotis Panorama & Suites. Det første hotellet er et firestjerners all inclusive-paradis med badeland for hele familien. Hotellet er vakkert, velorganisert og har panoramautsikt over havet. Det perfekte familiehotellet på Kos. Kipriotis Panorama & Suites er et roligere førsteklasses hotell med spa. Herfra går det gratisbusser til stranden, og i tilfelle du blir veldig rastløs kan du mot en liten avgift få tilgang til badelandet på nabohotellet.
Bestill din reise til Kos her.

Fant du ikke noe som frister? Her er alle charterreiser til Hellas.


Charter til Hellas