Luksuscharter til Hellas under 5000

Nina
Medlem siden 2015, besøkt 28 land

Foto: iStock
Det er lett å tro at 4- og 5-stjerners luksus er svindyrt, men du kan finne mange lekre hotell til bare noen få tusenlapper! Her er sommerens luksuscharter til Hellas under 5000 kr.
Publisert 29 mai 2018

Hellas er en feriefavoritt hos mange. Solen skinner nesten hele året, maten er fantastisk og strendene er alltid innbydende. Nå har du sjansen til å bo litt ekstra fint uten å måtte bruke hele feriebudsjettet. Sjekk inn på noen av hotellene nedenfor neste gang du reiser til Hellas og opplev 4- og 5-stjerners hotell til under 5000 kroner for full pakke med fly og hotell.

Men husk: vær tidlig ute – det blir stadig mer populært å bo fint i ferien!

I Reiseguidens sammenligningstjeneste finner du reisene til Hellas:
- 4-stjerners charter til Hellas – under 5000 kroner
- 5-stjerners charter til Hellas – under 5000 kroner
- Alle luksuriøse charterreiser til Hellas


Fra Oslo: 4 og 5 stjerners hotell i Hellas m/all inclusiveFra Bergen: 4 og 5-stjerners hotell i HellasFra Stavanger: 4 og 5-stjerners hotell i HellasFra Trondheim: 4 og 5-stjerners hotell i HellasFra Tromsø: 4 og 5-stjerners hotell i HellasFra Ålesund: 4 og 5-stjerners hotell i HellasTilbud – Hellas

Om Hellas Europa

Her vil du finne supersjarmerende landsbyer nesten overalt, tusenvis av vakre strender og sol og varme i mengder. Hellas og landets mange øyer er et ferieparadis du kan besøke om og om igjen.

Hvor enn du velger å reise vil du mest sannsynlig både få oppleve pittoreske små landsbyer, fantastiske strender og et varmt, turkist hav. Reis på utflukter til arkeologiske og historiske severdigheter og avslutt dagen med herlig gresk mat.

I Hellas finner du store øyer som Kreta og Rhodos der du kan komme tilbake år etter år for å utforske nye steder. Det finnes også massevis av små øyer der det er lett å dra på oppdagelsesferd, slik som Korfu, Kos, Lefkas, Leros, Samos, Santorini og Zakynthos.

Hellas byr også på hundrevis av steder på det greske fastlandet som stammer fra antikkens mytologi, militære slag eller andre dramatiske hendelser. Blant annet Marathon, Thermopyle, Akropolis, Olympia og Delphi. Den enkleste måten å oppleve gresk historie på er å reise på en rundtur. Du kan dra på dagstur eller bruke en hel uke, og velge mellom temaer som ”mytologi”, ”slagområder” eller ”det beste av det klassiske Hellas”.