Publisert 17 september 2018

Nice sin strandpromenade, “Promenade des Anglais”, strekker seg fra flyplassen og inn til gamlebyen – et strekk på cirka 7 kilometer. Under finner du en like lang steinstrand med fantastisk turkist vann. Stranden nedenfor Nice sentrum går raskt fra grunt til dypt, og det kan være litt vanskelig å bade her når det er bølger.

I Nice får du det meste på et liten område – førsteklasses shopping, koselige restauranter av kvalitet, strand, by og fine promenader. Vi guider deg til rett område til ditt besøk i Nice, og gir deg noen gode hotelltips på toppen av det hele.

Hotell med basseng i Nice

I Nice sin bykjerne ligger flertallet av hotell med basseng. Akkurat i Nice kan det være ekstra deilig å ha et basseng å bade i siden stranden er steinete og litt vanskelig å bade på, spesielt for barn. I sentrum er det også ekstra varmt og et basseng kan være deilig å skjøle seg ned i etter en shoppingrunde.
Se alle hotell i sentrale Nice med basseng.

Luksushotell i og rundt Nice

Selvfølgelig finnes det noen 5-stjerners luksushotell i og rundt Nice. Ute ved Promenade des Anglais, med herlig havsutsikt, ligger det mest kjente – Negresco. Denne bygningen er et lite kjennemerke for Nice. Kanskje passer et 5-stjerners hotell bra for deg som skal dra på en weekend til Nice og vil kjøre på med litt ekstra luksus?
Se alle 5-stjerners hotell i og rundt Nice.

Sentrale 3-stjerners hotell med gode tilbakemeldinger

Midt i Nice er du nære alt. Shopping, stranden, gamlebyen, restauranter og tpgstasjonen. Det finnes godt med hotell i hele bykjernen. Her finner du hotell med 3 stjerner som har svært gode anmeldelser, og hvr du bor billig og sentralt.
Se alle 3-stjerners hotell med gode anmeldelser her.

Hotell med gratis wifi i Nice

Mange vil ha et hotell med wifi på ferien, og ofte tar hotellen en avgift for wifi. Her er noen hotell som tilbyr gratis wifi.
- Radisson Blu Hotel Nice ligger ved strandpromenaden, cirka 1 kilometer fra bykjernen. Her har du eget basseng, privat strand og gratis wifi.
- Le Méridien Nice er et 4-stjerners hotell som ligger på strandpromenaden midt i Nice sentrum, nære gamlebyen.
- Hotel des Flandres er et enkelt 2-stjerners hotell som ligger ved togstasjonen i Nice sentrum. Til stranden er det cirka 1 kilometer.
- Mercure Nice Centre Grimaldi er et trivelig hotell i hjertet av Nice, midt blant shopping, restauranter og cirka 300 meter til havet.

Hotell nær flyplassen

Det finnes hotell langs hele strandpromenaden, enten du vil bo nærme flyplassen eller midt i bykjernen. Det går altså an å bo nære flyplassen, men likevel ved havet. Det finnes hotell i ulike prisklasser i denne kategorien. Kansjee kommer dere sent og skal videre ut til rivieraen? Da passer et hotell ved flyplassen i Nice perfekt.
Se alle hotell under 1 kilometer fra Nice flyplass.

Søk blant alle hotell i Nice og sett dine egne kriterier.
Her kan du søke blant fly til Nice.