Eksotiske charterreiser

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Foto: Star Tour
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Det er ikke bare Gran Canaria og Thailand man kan reise til på charterferie, det finnes mange andre litt mer eksotiske reisemål å velge mellom.
Publisert 10 oktober 2012

Hvorfor ikke dra på en annerledes charterreise i vinter til eksotiske reisemål som Bali, Zanzibar eller Vietnam? Her er charterreisene som stikker ut i mengden.

Kapp Verde

En nyhet i vinter er herlige Kapp Verde, en øy utenfor Afrika kyst, som nå har direktecharter fra Norge. Det er et vilt og vakkert reisemål som frister med fantastiske strender, hyggelige små byer og et solsikkert klima. Du kan bo på alt fra førsteklasses hoteller med barneklubb og hele pakken til enklere hotell der du lett blir kjent med lokalbefolkningen. Det er et perfekt reismål for deg som vil ha en aktiv ferie, og hvorfor ikke kombinere oppholdet på Kapp Verde med en spennende rundreise i Senegal på det afrikanske fastlandet. Hit reiser du med Star Tour.
Her kan du se alle charterreiser til Kapp Verde.

Vietnam

Om du føler deg ferdig med Thailand, hvorfor ikke besøke Vietnam neste gang? Her venter spennende kultur, vakre strender og himmelsk mat på deg i vinter. Du kan velge mellom flere reisemål som Ho Chi Minh City som er fylt av spennende severdigheter, Nah Trang som er Vietnams største feriested og er kjent for sin syv kilometer lange strand, Phan Thiet for late dager i solen og Phu Quoc som er en tropisk paradisøy. Hit reiser du med Apollo.
Her kan du se alle charterreiser til Vietnam.

Zanzibar og Kenya

Den perfekte kombinasjonsreisen i Afrika er å starte med en uke på krydderøya Zanzibar og avslutte med en uke i Kenya der du noen dager bader i Det indiske hav og noen dager drar ut på savannen på safari for å spane etter giraffer og løver. Zanzibar er kjent for sine milelange og kritthvite sandstrender og et besøk i hovedstaden Stone Town får man ikke gå glipp av. I Kenya kan du bli med på en kortere safari på to-tre dager, og det finnes turer både for barnefamilien og de som reiser uten barn. Hit reiser du med Star Tour.
Her kan du se alle charterreiser til Kenya.

Aruba

En av vinterens mest spennende nyheter for nordmenn som vil på ferie til Karibia er direktefly fra Oslo til herlige Aruba. Her venter noen av Det karibiske havs beste sandstrender, sukkertøysfargede hotell, og massevis av spennende utflukter for deg som liker deg på eller under vann. Du kan bo på alt fra luksuriøse all inclusive-hotell til leilighete. Shoppe kan du gjøre i den vakre hovedstaden Oranjestad som har alt fra det vanlige krimskramset til luksusbutikker. Hit reiser du med Ving.

Ras Al Khaimah

Dubai begynner å bli gammelt nytt, så da er det bra at det dukker opp nye reisemål i samme området. Ras Al Khaimah er det nordligste emiratet i De forente arabiske emirater og har noen helt utrolig vakre strender ved Den persiske gulfen. Emiratet har en spennende kultur og historie, her ligger blant annet emiratenes eldste moské, et historisk museum og et gammel fiskemarked. Det finnes også fantastiske dykkemuligheter, og du kan se både gamle skipsvrak og koraller. Ras Al Khaimah har også veldig bra shopping på alt fra lokale markeder til store varehus. Og bare 1,5 time bort ligger Dubai som selvfølgelig fortjener et besøk. Hit reiser du med Apollo.
Her kan du se alle charterreiser til Ras al Khaimah.

Maldivene

Denne vakre øygruppen er et sted veldig mange drømmer om å reise til, og nå som du kan reise hit på charterferie er paradiset plutselig mye nærmere. Her er det latmannsliv som gjelder, og klokken kan du legge igjen hjemme. Du bor på noen av de mest fantastiske hotell du kan tenke deg, mange har bungalower som står på påler ute i vannet, og du kan gå rett fra din egen balkong ned i det turkise og krystallklare vannet. Maten er fantastisk, selvfølgelig er sjømaten den lokale spesialiteten. Ta med deg noen gode bøker og hyggelig selskap så kommer du til å få en helt enestestående ferie på Maldivene. Hit reiser du med Star Tour.
Her kan du se alle charterreiser til Maldivene.

Bali

Mange tenker nok på Bali som et sted for backpackere på vei rundt jorden, men faktum er at her finner du noen av Asia aller beste hotell. Bali er faktisk et perfekt reisemål for en romantisk ferie, kanskje vil du reise hit på bryllupsreise. Øya er utrolig frodig og grønn, og på grunn av det lave prisnivået kan de fleste unne seg å bo litt ekstra bra. Hva sier du til et hotellrom med eget basseng, butler eller kanskje en frokostrestaurant – helt for deg selv? Det er ikke uten grunn at Bali er et sted man mer enn gjerne reiser tilbake til. Hit reiser du med Apollo.
Her kan du se alle charterreiser til Bali.


Hit kan du reise i vinter