Publisert 20 april 2018

Apollo kjører et “liveboard konsept”

Liveaboard er et kjent begrep innenfor dykking og surfing, der deltakerne bor, spiser og trener på en båt – med all service inkludert. Liveaboard-konseptet er som en klassisk båtferie med fokus på ulike treningsformer. Båten har et kompetent mannskap med kaptein, matros, kokk og lokalguide, og på hver båt er også dyktige og inspirerende treningsinstruktører med. De ulike reisene tilbyr ulike spesialiseringer med f.eks. yoga, funksjonell trening, swimrun, svømming eller terrengløp. Disse turene skjer vanligvis på en båt i Kroatia eller Maldivene.

Apollo storsatser også på triahlton camps, svømming, sykling og yoga retreats. Vil man ikke fokusere på bare en treningsform kan du også booke et treninghotell med muligheter som treningsstudio, gruppetreningstimer, med mer.
Sjekk ut Apollos egen treningskalender her

TUI er allsidige

TUI er kjent for sine treningshotell og reiser med fokus på yoga, sykling, golf og dykking. TUI har et treningshotell som heter “Robinson” hvor du kan teste ut nye sportsgrener hver dag, som for eksempel sykling, seiling og padling.

TUI Magic life

TUI har ikke bare et hotell med treningskonsept, de har også et hotell de kaller TUI Magic life med et stort utvalg av ulike treningsalternativer, fra mountainbike til kano, fitnesstimer, tennis, fotball og beachvolleyball.

Sjekk ut TUIs treningsreiser

Ving - Aktiv ferie for store og små

Ving har sine Sunwing hotell og Ocean beach club med ulike treningsreiser og trening/lek for familien. Og på sine sunprime-hotell er det aldersgrense 18 år og der gjelder “aktiv ferie” for voksne. Det finnes også spesialiserte treningsreiser slik som “Yoga og mindulness”, “Dance & Group Fitness Retreat”, fotturer, PT-reiser og Triatloncamp. Her er det bare å velge og vrake!

Treningsreiser med Ving