Alle solreiser i høstferien

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: iStock
Foto: Shutterstock
Etter den beste norske sommeren noensinne kan høsten bli lang, kald og mørk. Hvorfor ikke ta en pause og reise til solen når barna har høstferie? Men skynd deg – under høstferieuken blir charterflyene raskt fulle.
Publisert 14 august 2018

Høsten føles ofte tung og fylt med forkjølelser, lange dager på jobb og mørke kvelder, og for mange holder det ikke med levende lys til en film i helgene. Derfor gjør mange familier stas på høsten med en solferie når barna har høstferie. Siden det er høytrykk på charterreiser i høstferien, og mange hotell raskt blir fullbooket, gjelder det å være ute i god tid. Her er høstferiens beste charterreiser – prisen gjelder per person når to voksne reiser og bor sammen. Høstferien faller i år på uke 40 og 41, og vi har funnet frem de beste reisene for begge ukene. Så hva venter du på? Solsikre høstferien allerede nå – snart er reisene utsolgt.

Finn reisen din her:

Alle charter- og pakkereiser til solen i uke 40
Alle charter- og pakkereiser til solen i uke 41
Tilbud på reiser til sol og bad

Høstferien faller på følgende datoer i 2018:

- Uke 40 (1-5.oktober): Akershus, Aust-Agder, Buskerud, Finnmark, Odda i Hordaland, Oppland, Oslo, Vest-Agder, Vestfold, Østfold.
- Uke 41 (8-12. oktober): Hedmark, Hordaland, Møre og Romsdal, Nordland (bare fri 10.-12. oktober), Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms (bare fri 4. og 5. oktober).


Tilbud – Sol og bad