All inclusive under 5000 i sommer

Stine
Medlem siden 2011, besøkt 19 land

Foto: iStock
Legg igjen lommeboka hjemme og kos deg med god mat og drinker på din favorittresort i sommer. Det er nemlig mye å spare om du bestiller sommerens all inclusive-reise allerede nå. Vi har funnet frem en rekke gode all inclusive-tilbud til under 5000.
Publisert 10 mai 2017

All Inclusive er en veldig populær ferieform, spesielt for barnefamilier som vil ha kontroll over utgiftene og samtidig få en behagelig ferie. Det passer også for to voksne som reiser alene og bare vil ha en avslappende ferie, gjerne på et finere hotell med spa og mange aktiviteter.

Bestill i høysesong tidlig – spar penger!

Planlegger du å reise i skoleferien, spesielt i juli måned, så tjener du som regel på å bestille god tid i forveien. Da kan du ofte benytte deg av “bestill tidlig”-rabatter, og prisene er som regel lavere før charterselskapene begynner å justere prisene når de ser hva som selger bra.

All inclusive under 5000 kroner

Ta en titt på vår store prisoversikt nedenfor – alle hotell har minst tre stjerner og koster under 5000 kroner per person for en uke. Her kan du virkelig gjøre et kupp, klikk bare på et hotell for å se flere reiser til samme reisemål. Avreise er i perioden 30. mai til 01. september og prisene inkluderer fly og all inclusive-hotell.


All inclusive til HellasAll inclusive til SpaniaAll inclusive til BulgariaAll inclusive til Tyrkia


Fler reiser med all inclusive

- Se alle reiser med all inclusive
- Kvalitetsbevisst? Her er alle 5-stjerners all inclusive