5 romantiske hotell ved Middelhavet

Teresen
Reiseguiden, besøkt 8 land

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Ving
Bryllupsreise eller bare litt ekstra romantikk i hverdagen? Her er fem barnefire hotell ved Middelhavet som er som skapt for en romantisk getaway i sommer.
Publisert 12 mai 2017

SENTIDO Ixian All Suites, Rhodos

Dette elegante 4-stjerners luksushotellet nord på Rhodos passer fint for en rolig ferie med soling, god mat og mye tid til hverandre. Hotellet har 69 suiter med egne bassenger og sin egen rullestensstrand. Alle rom har swimout-basseng, enten på sin private terrasse eller på bakkeplan om du bor i 1.etasje. For en ekstra minneverdig ferie, bestill et av rommene på bakkeplan som har utsikt mot havet og en egen “brygge” som strekker seg ut i swimout-bassenget. Disse rommene har dype badekar med enten ocean view eller garden view. Rhodos by ligger kun 6 km unna, med sin vakre gamleby. Hotellet har alt fra hotellbar til en mer casual beach-restaurant ved bassenget og den elegante á la carte-restauranten DeGu7. Dere finner også spa og treningsrom her. Hotellet har 16-års aldersgrense, og Wifi er inkludert på alle rom.
Les mer og bestill her.

Osam, Kroatia

Firestjerners Osam ligger et steinkast fra stranden i Supetar på øya Brac og er kun for gjester over 18 år. Slapp av i en solstol ved bassenget eller i loungebaren på takterrassen. Atmosfæren er stille og rolig, perfekt for deg som er ute etter en avslappende ferie. Hotellet har et á la carte-restaurant som er åpen for alle, og kun for hotellets gjester finnes en badstu og et lite treningsrom. Velg mellom flere forskjellige romstyper, alt fra dobbeltrom til treromsleiligheter.
Les mer og se priser her.

Avaton Resort & Spa, Santorini

Her bor du høyt oppe på en klippe i vakre omgivelser og med fantastisk utsikt over havet og øya. Dette femstjerners hotellet er moderne og stilrent, og tar kun imot gjester over 16 år. Bassengområdet er herlig og passer perfekt for en romantisk lukusferie. Vil du ligge noen timer på stranden så er den nærmeste fem kilometer bort. I hotellet spaavdeling kan du skjemme bort deg selv med en massasje eller en deilig skjønnhetsbehandling. Bor du i en av suitene er en spabehandling inkludert i prisen. Middag kan du spise i hotellets egen restaurant eller så velger du en av de mange restaurantene i sentrum som ligger rett i nærheten.
Les mer og se priser her.

IBEROSTAR Jardin del Sol Suites, Mallorca

IBEROSTAR Jardin del Sol Suites er et pent All Inclusive-hotell med høy standard og komfort. Nyt hengekøer eller brede solsenger for to med utsikt over havet eller ta en tur på hotellets spa og bestill en felles massasje for to. Hotellet ligger ved havet i Santa Ponsa og består av to bygninger med en innbydende solterrasse med basseng, solsenger og bassengbar. Nyt en fantastisk havutsikt fra restauranten og baren. I restauranten kan du smake på alt fra tradisjonelle retter fra Mallorca til det japanske kjøkken. Star Prestige-området av hotellet er en avslapningsoase hvor dere kan kose dere dagen lang. På dette hotellet kan du bo i alt fra duplex-rom med panoramautsikt til rom med balinesiske senger på terrassen. Hotellet passer for deg som ønsker en avslappende ferie, helt uten barn. Du finner også eget treningsrom her. Hotellet har aldersgrense 16 år.
Les mer og se priser her.

Palazzo Rimondi Boutique Hotel, Kreta

Dette leilighetshotellet med fire stjerner ligger i Rethymnons gamle bydel. Deler av hotellbygningen stammer fra 1500-tallet og i nærheten finnes flere tradisjonelle tavernaer. På den vakre bakgården finnes et lite basseng og skjønne sofagrupper der man kan sitte og ta livet med ro. Vil du få en oversikt over byen kan du slappe av på solterrassen som ligger på taket. Leilighetene er smakfult innredet og det finnes leiligheter med både et og to rom, og alle har enkelt kjøkkenutstyr. Hotellet har også en bar og et frokostrom, og frokost inntas gjerne på den koselige bakgården.
Les mer og se priser her.

I Reiseguidens søkemotor finner du enda fler reiser
- Romantiske charterhotell ved Middelhavet
- Luksushotell i Syden
- Sommerens mest populære voksenhotell


Tilbud på romantiske reiser