5 hjemmekoselige hotell ved Middelhavet

Vilma
Reseguiden

Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: Ving
"Home is where the heart is" sies det, og i blant er det de små, personlige hotellene som rommer de største opplevelsene. Her er fem hotell ved Middelhavet som har det lille ekstra.
Publisert 21 januar 2020

1. Villa Belvedere – Sicilia, Italia

Midt blant grønne palmer og furutrær finner du det familiedrevne hotellet Villa Belvedere. Få følelsen av det ekte Italia midt blant sitron- og appelsintrærne i hagen. Hotellet har et basseng med solterrasse og utsikt over Naxosbukten. Slå deg ned i skyggen med en sterk espresso når du trenger en pause fra solen.
Se reiser til Villa Belvedere

2. Esperides – Kreta, Hellas

Her snakker vi hjemmekoselig! Med den beste strandbeliggenheten og gratis solstoler er forutsetningene her perfekte for å koble av og lade opp batteriene. På hotellområdet ligger det en fantastisk bassengbar hvor du kan nyte noe godt å spise, både på dagtid og kveldstid. I kort gangavstand finner du også flere små tavernaer og minimarkeder. Vil du oppdage mer av Kreta ligger Chania kun 15 minutter unna med buss.
Se reiser til Esperides

3. Anemi Hotel Apartments – Pafos, Kypros

På dette familiære leilighetshotellet bor du supert til i Pafos med mange restauranter rett rundt hjørnet. Rundt bassenget ligger det en solterrasse i ulike nivåer, hvor du kan kose deg med en god bok eller spille kort ved bassengkanten. Du kommer deg til klippebassenget Banja på under 10 minutter, eller til havnens herlige fiskerestauranter.
Se reiser til Anemi Hotel Apartments

4. Sirena – Makarska-rivieraen, Kroatia

I Podgora ved Makarskarivieraen i Kroatia finner du det koselige lille hotellet Sirena. Det ligger rolig og adskilt til, men med nærhet til fantastiske restauranter og salte bad er det ikke mye å klage på. At samtlige rom har balkong og havsutsikt over det krystallklare, azurblå Adriaterhavet gjør ikke akkurat saken verre! Å se solnedgangen fra balkongen vil gi deg minner for livet. Bassengområdet frister med herlig avslapping og på hotellet er det også bar og restaurant.
Se reiser til Sirena

5. THB Class Los Molinos – Ibiza, Spania

Med en aldersgrense på 18 år er atmosfæren rolig og avslappet på THB Class Los Molinos. Hotellet ligger rett ved Middelhavet og gjør utsikten fra rommet, restauranten og bassengområdet helt magisk. Det fine bassengområdet har gressplener og en hage, slik at du kan beundre Middelhavet enten fra solstolen eller i behagelig skygge fra trærne. Vil du ha litt mer liv og røre ligger Ibiza by cirka en kilometer unna med et mylder av kafeer, restauranter, butikker og trange smug.
Se reiser til THB Class Los Molinos

Finn din reise til Middelhavet på Reiseguiden

Alle charterreiser til Middelhavet
Sammelign charter med all inclusive til Middelhavet
Sammenlign hotell i Middelhavet


Tilbud – sol & bad