Støtt Ukraina

Marip0sa

Kjønn / Alder
Kvinne, 40 år
Bor i
Kristiansand
Reisetype
Eventyrer
Yrke
Studerer
Sivil status
Fri som fuglen
Besøkte land
22
Ble medlem
2011-10-03
Sist online
9 år siden

Å reise er å lære. Å reise er å leve!

Student, web publisher og mamma. Hardtarbeidende multitasker og deltidshedonist ;)

Takket være lavprisselskapenes priskrig de siste årene har jeg, som så mange andre, virkelig fått opp øynene for vår flotte verdensdel. En omreisende amerikaner uttrykte en gang hvor privilegerte vi europeere er. En kort flytur eller togtur unna - og man spaserer i et nytt, annerledes landskap, hører en annen historie bli fortalt, praktiserer en annen bordskikk, og kommuniserer på et annet språk. Jeg er enig med amerikaneren - det er fantastisk kontrastfylt å bo her!

Det er mange steder som har gjort meg mo i knærne, men på topplisten ligger 'mi querida' Andalucía i Spania. Som lillebjørn Nilsen sang: “En trekkfugl vender tilbake - om ikke annet så på trass!”

Tett etter på listen følger den salte, vindfulle øygruppen Krk i Kroatia. Jeg må også ta med grønne og frodige Nederland. Håpløst romantiske Venezia. Pulserende Valletta. Mørke, nostalgiske York. Listen er lang.

Jeg er sikker på at hver eneste kvadratkilometer i denne verden har noe særegent å by på, om man holder blikket og sinnet åpent.

Jeg reiser nesten alltid alene. De siste to årene har jeg vært på farten omtrent én gang i måneden. Soloreising gir meg muligheten til å bli kjent med lokale innbyggere i alle aldre, som guider meg rundt og viser meg det beste av hva deres region har å by på. Det er også en fantastisk mulighet til å lære språk! Resten av verden står for tur;)

Jeg er aktiv i reisesamfunnet Couchsurfing (http://www.couchsurfing.org/marip0sa). Interesser er fotografi, geografi, kommunikasjon, språk, friluftsliv og action/eventyr;)

"Har du aldri sett Alhambra? Eller murene i Toldeo? Eller Venezia? Ayers Rock? Machu Picchu. De er der, og de venter på deg. Stedene der andre har vært. Nå er det din tur."
-Pam Brown

Marip0sas verden
Bilder  (Se alle 60 bilder)
Kommentarer  (Skriv kommentar)
Marip0sa
Marip0sa har lastet opp bilder:
60 nye bilder
21 mai 2012 13:42 - Rapporter
Venner