Finn leiebil i San Juan, Puerto Rico

Sammenlign og bestill leiebil fra alle ledende leiebilselskap
Om San Juan

Dette er en av de mest kjente karibiske strendene. I San Juan bor du blant historiske hus og har bare noen minutter til flotte strender.

Byen San Juan ligger på den nordøstlige delen av øyen Puerto Rico i Karibia. Dette er en del av USA, noe som forklarer valutaen (dollar) og de mange cruiseskipene som stopper her.

Den mest kjente delen av den store byen er gamlebyen, Old San Juan eller Viejo San Juan, som ligger for seg selv på en halvøy. Her ligger de historiske bygningene, bymurene, museene, galleriene, restaurantene og masser av småbutikker.

Den eneste grunnen til å dra den lange veien inn til de moderne delene av San Juan er for å se det gigantiske kjøpesenteret Plaza Las Américas. Hold øynene åpne etter outlet-butikker når du er i Puerto Rico, da flere store merkevarekjeder har fabrikker her som gir deg sjansen til å gjøre mange gode kupp. Det er flere fine strender langs kysten. Blant annet Playa Escambron og Candado som ligger nær flyplassen har flere hotell med nærhet til stranden.

Det store fortet El Castillo de San Cristóbal er en imponerende festning fra 1600-tallet. Om det ser kjent ut er det fordi deler av filmen ”Pirates of the Caribbean: On stranger tides” ble spilt inn her i 2011. Det finnes også gamle sagn om at visse vakttårn er forbannede og at soldater har forsvunnet derfra uten noen spor.

San Juan Puerto Rico, Karibia