Finn hotell i Imerovigli, Santorini

Finn hotell i Imerovigli, Santorini

Sammenlign pakkereiser til Imerovigli

Fly til Santorini når det er som billigst

Gjør et kupp med en restplass til Imerovigli

Imerovigli Santorini, Europa

Den lille landsbyen Imerovigli er en av de vakreste i Middelhavet. De hvite husene ligger på en klippe med utsikt over det krystallblå greske havet.

De fleste av husene her ligger svært dramatisk til langs kanten på den 100 meter høye klippen som utgjør Santorinis vestre del. De vakre hvite og blå husene ligger tett og gatene består som oftest bare av smale, svingete veier mellom bygningene.

Hotellene som har rom med utsikt mot solnedgangen er svært populære i høysesongen. Før du booker din reise så dobbeltsjekk at hotellet ditt har fin utsikt.

En av de mest populære turene på Santorini er veien mellom byene Firá og Oia, som passerer gjennom Imerovigli. Dette er en av de vakreste turene du kan få med fantastisk utsikt mot havet og den lille vulkanøyen Nea Kameni.

Et av verdens vakreste hotell ligger bare noen kilometer fra Imerovigli. I det firestjerners hotellet Windmill Villas bor du i en av flere vindmøller. Dette er luksuriøse hotellrom med flere soverom, privat basseng og jaccuzi, samt en koselig terrasse. De koster fra ca. 3000 kroner/natt med plass til 5 personer.