Finn hotell i Playa del Carmen

Finn hotell i Playa del Carmen

Fly til Mexico når det er som billigst

Om Playa del Carmen Riviera Maya, Nord-Amerika

Barnevennlig
Dykking
Uteliv
Uteliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
Vannsport

Det er sjelden en rolig dag på sandstranden i Playa del Carmen. Om dagene fylles stranden med soldyrkere, badenymfer og matglade gjester. Om kveldene fylles stranden utenfor klubbene med dans og fest.

Sandstranden, hotellene, butikkene, barene og restaurantene ligger samlet langs hovedgaten Calle Quinta Avenida, eller ”5th Avenue”, som den ofte kalles.

Vannet utenfor Playa del Carmen er populært blant både fiskere og dykkere. Den som liker å dykke kan også prøve de vannfylte grottene Sistema dos Ojos. Her finnes det et sammenhengende system med 80 kilometer med grottekamre – mange er fargerike og fylt med hengende stalaktitter.

Et besøk til Mayarivieraen er ikke komplett uten en utflukt til en av de forlatte mayalandsbyene. De nærmeste ruinene ligger i Tulum, cirka 5 mil sørover. Vil du se den litt mer kjente Chichén Itza må du dra cirka 20 mil vestover.

Sør for Playa del Carmen ligger kulturparken Xcaret hvor du kan oppleve meksikansk natur og ulike folketradisjoner. Den mest spennende er ”Danza de los voladores” hvor fire akrobater spenner seg fast høyt oppe på en 30 meter høy stang. De fester føttene i lange liner og fremfører en dans hvor de flyr gjennom luften.

1 / 7
Thinkstock
2 / 7
Thinkstock
Det blir en dag på stranden...
5 / 7