Medlemmer fra forskjellige land på Orbville

Av Maria
27 okt. 2008 09:31
Visninger: 206
Hei!
Som noen av dere allerede har merket så har vi tatt bort den sperren som tidligere har gjort at norske, svenske og internasjonale medlemmer ikke har kunne kommunisere med hverandre. Nå finnes det ingen "landegrenser" og tanken er at alle skal kunne kommunisere med hverandre, uansett hvilken landsside de kommer fra.

Prosjektet er under utvikling og tanken er at det i framtiden også skal bli mulig å dele innhold som bilder, filmer og album osv. på tvers av grensene. Man slipper altså å skape konto og logge inn på både den norske, svenske og internasjonale siden (og laste opp bilder, filmer o.l. flere ganger) – alle ser hverandre i medlemsoversikten.

Vi tror dette kommer til å berike forumet og bli kjempebra, og vi holder dere selvfølgelig oppdatert på utviklingen!
Kom gjerne med synpunkter eller feedback her i diskusjonen!

Hilsen
Maria
Av Elcoto
30 okt. 2008 09:00
Hei !
Det höres spennenden ut ! Når tid er det tenkt at det skal bli klart ?
Om nå alle skal kunne kommunisere med hverandre da syns jeg det er veldig viktlgt at medlemmene skriver tekst til sine bilder,t.e.x om medlemmer titter på bilder ,noen skriver ikke noe tekst,plass,hvor bilden er tatt,det er jo moro om man titter på en bild og kan lese hvor bilden er tatt.
Er det tenkt at vi skal ha alle tre medlemsbilder i framtiden ?Jeg tror det blir veldigt vanskeligt med medlemmer utenfår Norden å forstå hva vi skriver på den Norske og Svenske side.
Kanskje finns det en mulighet at legge til tjenesten oversett den her siden.
Av Maria
30 okt. 2008 11:10
Hei!

Takk for feedback!
Prosjektet er under utvikling og det er litt vanskelig å si når det blir klart. Sansynligvis er det en lang prosess der bitene faller på plass etterhvert. Vi ser for oss en løsning der man selv velger hvilke språk man vil se på sin egen side, krysser du f.eks i norsk og engelsk slipper du å se tekst fra andre land. Sansynligvis vil de fleste internasjonale medlemmer ikke krysse i for de nordiske språkene.

Videre skal man dermed ikke behøve å ha flere profiler, og vi titter på forskjellige tekniske løsninger der man kan skrive bildetekster på flere språk. Som sagt er det et pågående prosjekt, men vi ville begynne med å ta bort landssperrene og se hvordan det fungerer.

Vi har kikket litt på automatiske oversettelser også, dessverre er det vanskelig å få den teknikken til å fungere bra. En del oversettelser blir mildt sagt rare! :)

Men vi holder alle muligheter åpne!

Hilsen
Maria
Av Fila
30 okt. 2008 13:47
Hei!
Det er jo flott å få dele erfaringer med enda flere reiseglade. Siden forumet da blir ganske stort, skulle jeg ønske at medlemmene prioriterte å legge inn bilder, filmer og blogger som beskriver reisemålene på en god måte og at vi kanskje ikke bruker alt for mye plass til stoff av mer privat karakter. På den måten tror jeg at forumet blir mer brukbart som inspirasjonskilde for reiser. Eller.....? God høst til alle!

Hilsen
Fila
11 nov. 2008 15:23
hej ja kommer inte in på norge om jag bara är inloggad i sverige, man måste väl vara meddlem i bäge landen i så fall eller.../Ann
Av Maria
12 nov. 2008 09:31
Citerat från annsfoto:
hej ja kommer inte in på norge om jag bara är inloggad i sverige, man måste väl vara meddlem i bäge landen i så fall eller.../Ann
Hei!

Foreløpig kan du ikke aktivt kommentere bilder, diskutere etc. på den norske siden om du bare er innlogget på svenske Reseguiden. Men du kan via de svenske sidene finne norske medlemmer i medlemsoversikten og sende private meldinger. I framtiden håper vi å kunne ordne en løsning slik at man skal kunne dele innholdet mellom de ulike landssidene, men som sagt er vi ikke helt der ennå.

Hilsen Maria