Flyreiser fra Oslo til Sri Lanka

Flyreiser fra Oslo til Sri Lanka

Sri Lanka Asia

Nå har de utrolige sandstrendene på Sri Lanka landet på reisebyråenes lister igjen. Her er det varmt og godt året rundt og du kan sole deg, dykke og oppdage natur og kultur.

Etter mange år med borgerkrig har turistene nå begynt å komme tilbake til dette fantastiske landet, men deler av den nordlige øyen er fortsatt stengt av for turister.

De beste sandstrendene ligger langs sørvestkysten og i badebyer som Bentota og Negombo. Det er også her hovedstaden Colombo ligger.

De sentrale delene av Sri Lanka er fylt med teplantasjer, fjellkjeder, fossefall og vakker natur. Overalt på øya kan du se spor av deres lange historie i form av gamle templer og palass.

Omtrent midt på Sri Lanka ligger en severdighet som blir kalt for verdens åttende under – fjellfestningen Sigiriya. Høyest oppe på en 200 meter høy fjelltopp ble det bygget et kunstig palass. Etter mer enn 1500 år er bygget mildt sagt imponerende. Den mest fantastiske delen er inngangen som er formet som en løve. For å komme til trappen som leder opp til toppen går man inn mellom to gigantiske løvepoter.

Björn på väg till surfet
1 / 6
Solnedgång på Bentota-stranden
2 / 6
Badande elefanter
3 / 6
Tempel i gryningen
5 / 6
I väntan på vågen
6 / 6