Mitt reisebrev med bilder og linker fra Firenze

Av Gard
23 okt. 2007 08:43
Visninger: 1056
Hei

Kona og jeg dro til Firenze i 4 dager i juli og etterpå hadde vi noen dager i Chianti området. Reisebrevet fra Firenze er nå klart og du kan finne det sammen med bilder og linker på min hjemmeside http://gardkarlsen.com/florence_italy_travelogue.htm

Noen vil kanskje legge merke til at det gjenstår et par detaljer f.eks. omtale av hotellet vi brukte og link til Toscana reisebrevet men det er ting som kommer på plass snart. Og uansett tror jeg at Firenze reisebrevet kan være til nytte for de som skal besøke denne flotte byen :-)

Ifm reisebrevet har jeg også skrevet litt om hvor vi gikk for å spise mens vi var i byen og du kan finne oppsummeringen på http://gardkarlsen.com/eating_drinking_Florence_Italy.htm

Og sist men ikke minst...det interaktive Google kartet av Firenze hvor du kan se hvor noen av attraksjonen befinner seg samt hvor restaurantene som vi gikk til befinner seg. Kartet finner du på http://gardkarlsen.com/Florence_Italy_google_map.htm. Merk at du kan klikke på markørene, zoome inn og ut etc.

Jeg håper reisebrevet kan være til nytte for andre reisende. Ta kontakt dersom du har spørsmål eller kommentarer...og gi beskjed dersom du finner noe som er feil i reisebrevet :-) God helg.

Mvh
Gard
http://gardkarlsen.com - reisebrev og bilder
Av Elcoto
27 okt. 2007 21:08
Hei!
Har kikket litt på dine inlegg,de er veldig bra.Så det kan nok bli til nytte fremover.Skal studere den bedre senere!
M.v.h.Elcoto.
Av Eddy
16 nov. 2007 11:28
Hei Gard,
stort tack, mycket intressant information!

Mvh