Dyktig og trygg privat guide/taxi sjåfør i Aqaba, Jordan

29 sep. 2012 21:42
Visninger: 685
Etter flere reiser til Jordan de siste årene, både alene, med familie og venner, kan jeg på det varmeste anbefale en fantastisk taxi sjåfør!
Han heter Mohammad Alnawasrah og er en kjempehyggelig, hjelpsom og morsom mann. Han er i tillegg en svært sikker, behagelig og trygg bilfører som snakker godt engelsk og som er fullstendig pålitelig.

Jeg hadde ikke hatt betenkeligheter med å la han ta vare på pass, nøkler, lommebok eller andre verdisaker. En gang glemte vi igjen laptopen i bagasjerommet. Da ringte han og kom og leverte den på hotellet. En annen gang han skulle kjøre meg til Amman hadde han med seg badetøy som noen hadde glemt igjen på hotellet i Aqaba og leverte dette til rette vedkommende i Amman. Han kjører deg/dere hvor du vil i hele Jordan, Dødehavet, Petra, Wadi Rum, Hot Springs, Madaba, Mount Nebo, Amman, Jerash, Karak osv. Dersom dere er flere enn det er plass til i en taxi disponerer han også en minibuss. Mohammad har faste priser og sammenliknet med Apollo sine utflukter er det her virkelig penger å spare.

Send en e-post til meg på adressen (Logg inn for å se e-postadresse),
så skal jeg med glede videreformidle kontakt. Har du spørsmål eller ønsker tips om Aqaba, så skal jeg forsøke å være behjelpelig med dette også.

Er du på Facebook kan du også sjekke siden hans "Jordan - The best way of holiday". Her finner du blant annet kontaktinformasjon, samt mange fine bilder fra Jordan og interessante lenker.

Med vennlig hilsen Tone Cecilie