Charterreiser til Kokkari, Samos

Charterreiser til Kokkari, Samos

 
 
 

Om Kokkari Samos, Europa

None
Genuint
Laid back
Steinstrand
Surf
Vannsport

I den lille badebyen Kokkari er det aldri langt til nærmeste strand, taverna eller vakker natur. Dette er en av de mest populære byene på greske Samos.

Her er hotellene svært små med en herlig hjemmekoselig følelse. Byen ligger på et nes med Kokkari-stranden på den ene siden og en liten havn på den andre. Landskapet rundt byen er veldig vakkert med fjell, krystallklart vann og grønne vin- og olivenlunder.

Stranden i Kokkari er ofte fylt med windsurfere på grunn av de nordlige vindene, men en kort spasertur tar deg til den mer skjermede Lemonakia-stranden.

I havnen ligger det en trivelig gågate der du kan ta deg en matbit eller en kaffe på en av uteserveringene. Her i Kokkari er det også noen trendy barer og diskotek som lokker til seg ungdommen i høysesongen.

En koselig dagsutflukt er å se øyens berømte verdensarv som ligger en mil sørover. Her er blant annet Heraion-tempelet og en 2500 år gammel tunnel.

Uansett hvilken taverna eller bar du måtte stoppe på, så bør du prøve noen av de lokale vinene. Øya Samos er berømt over hele verden for flere ulike typer vin, blant annet de søte dessertvinene. At man produserer gode viner er ikke så rart, det var nemlig spritguden Dionysos selv som lærte øyboerne denne kunsten en gang i mytologiens fortid.

De mest populære reisemålen i Kokkari