Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Charterreiser til Nidri, Lefkas

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Nidri Lefkas, Europa

None
Genuint
Laid back
Matopplevelser
Pittoresk
Romantisk
Sol & bad
Steinstrand

Denne landsbyen ligger ved en skjærgård som er så frodig og grønn at det føles ut som om du har kommet til Thailand. Velkommen til badebyen Nidri på den greske øya Lefkas.

Dette er en svært liten by med en havn og mange små hotell, restauranter og barer. Nidri er ikke større enn at du kan gå fra den ene siden av øya til den andre på kun 20 minutter.

Nidri ligger veldig vakkert til i en bukt og er skjermet fra vær og vind på grunn av fjell og flere skogfylte øyer i nærheten. Her slapper du av på den lange rullesteinstranden, spaserer langs havnepromenaden og titter på alle yachtene og seilbåtene mens du spiser en god lunsj.

Den mest populære severdigheten her er et fossefall, som er en deilig og avkjølende utflukt når sommerheten er på sitt varmeste. Den fjellrike naturen og det varme vannet gjør at mange også velger å gå på fjellturer eller prøve mountainbike, windsurfing eller kajakk.

En av øyene som du kan se fra stranden i Nidri er den privateide Skorpios. Øya var eid av milliardæren Aristotle Onassis og det var også her han giftet seg med John F Kennedys enke Jackie Kennedy. På en kort sandstrand på denne øya er det tillatt for utfluktsbåter å legge til, men resten av øya er overvåket av bevæpnede vakter.

Reisemål som ligner Nidri