Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Charterreiser til Florida

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Florida USA, Nord-Amerika

I Florida kan du se alligatorer, hilse på Langbein eller slappe av på en sandstrand. Det er ikke så rart at dette er et av verdens mest populære reisemål.

I det sørlige Florida ligger nasjonalparken Everglades, badebyen Key West og storbyen Miami. På Floridas vestkyst ligger det flere badebyer med populære sandstrender, blant annet Clearwater Beach, Siesta Key og Naples Beach. Men det området som lokker aller flest turister ligger flere mil fra nærmeste sandstrand. I Orlando ligger det så mange fornøyelsesparker at det vil ta deg flere måneder å teste alle berg- og dalbanene. Besøk alt fra SeaWorld til Gatorland og Floridas eget Legoland. Begge underholdningsgigantene Disney og Universal har bygget flere fornøyelsesparker og vannparker.

Et av verdens merkeligste slott ligger midt ute i sumpen i Florida. Skulptøren Howard Solomon har laget en kopi av et middelalderslott ved hjelp av mengder av aluminiumskrot og gamle bildeler. ”Solomon’s castle” ligger nærme byen Ona og har også en restaurant for deg som vil ha noe å spise etter bilturen gjennom ødemarken.

Reisemål som ligner Florida