Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

All inclusive til Turgutreis, Tyrkia

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Turgutreis Bodrum-halvøya, Tyrkia

Barnevennlig
None
Sandstrand
Sol & bad
Vannsport

Turgutreis er et naturskjønt sted på Bodrum-halvøya i Tyrkia. Ved den koselige småbåtshavnen finner du en frodig park med små kaféer og like i nærheten bra restauranter og trivelig shopping. En fin sandstrand finner du kun et steinkast unna.

1 / 3
Thinkstock
2 / 3
Thinkstock
marmorväg i havet
3 / 3

Reisemål som ligner Turgutreis