Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

All inclusive fra Stavanger til Brac

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Brac Split-område, Europa

Genuint
Uteliv
Romantisk
Sol & bad
Steinstrand

Her finner du en av verdens mest fotograferte strender: Zlatni Rat. Den smale remsen endrer utseende hele tiden, så hver gang du kommer til Brac bør du huske å ta nye bilder.

Det ligger flere små landsbyer på øya, blant annet Bobovisca na Moru, Milna, Skrip og Supetar, men det er til den største byen – Bol – at de fleste turistene reiser. I Bol kan man bo på camping, hotell eller bed & breakfast.

Den største severdigheten på øya er stranden Zlatni Rat, som ligger en halvtimes spasertur fra byen Bol. Denne smale remsen endrer hele tiden form og peker enten den ene veien eller den andre. Ved den populære stranden ligger det også en liten furuskog der du kan kjøle deg ned i skyggen med en kald is, og utenfor Zlatni Rat er det også ofte mange som windsurfer. Den beste utsikten på øya får du fra den 778 meter høye fjelltoppen Vidova Gora.

Et av verdens merkeligste museer ligger på fastlandet i Split. På Froggyland kan du se utstoppede frosker som leker akrobater, er ute på fisketur, sitter på skolebenken og spiller musikk. Det finnes totalt 507 frosker i mange ulike settinger.