Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

All inclusive til Antalya med Nazar Nordic

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Antalya Antalyakysten, Tyrkia

Uteliv
Rimelig
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
Vannsport

Den lange stranden ligger i fin gåavstand fra den koselige og historiske bebyggelsen inne i Antalya. Her kan du kombinere sol og bad med umiddelbar nærhet til en storby.

Det finnes to strender i Antalya. Vest for sentrum ligger den 11 kilometer lange Kanyaalti-stranden og øst for sentrum ligger Lara-stranden.

Mange charterhotell ligger flott til rett ved havet, og de fleste har all-inclusive som lar deg spise så mye du vil på ferien.

Det fineste området inne i Antalya er gamlebyen, eller Kaleiçi. De svingete smugene og gatene er omgitt av en middelaldrende bymur og en ennå eldre byport, Hadrianus port, som ble bygget allerede for 1900 år siden.

I Kaleiçi ligger det også flere vakre moskeer, minareter og museer, men også en koselig liten havn.

Du kan tilbringe time etter time på shopping i Antalya. Her finner du både tradisjonelle, koselige markeder (carsi), men også flere moderne kjøpesentre med aircondition.

Om du vil dra på en liten utflukt kan du ta med barna til dyreparken Antalya Zoo, ta en lunsj i den roterende restauranten på fjelltoppen Tünektepe eller spill litt golf i den nærliggende byen Belek.

Inka-byen Machu Picchu har vært godt bevart da den lå skjermet og nærmeste utilgjengelig, høyt oppe i fjellet. Utenfor Antalya finnes det også en tyrkisk versjon. Byen Termessos ble aldri erobret siden den lå oppe på en fjelltopp. Det var først da et jordskjelv ødela vannledningene for 1800 år siden at innbyggerne ga opp, og forlot byen.

4timer
Flytid fra Oslo