Publisert 28 april 2015

Många barnfamiljer är ute efter en så enkel och trivsam resa som möjligt. Väljer du ett resmål med kort sträcka mellan flygplatsen och hotellet så får du en mycket enklare resa. Vi har plockat fram exempel på resmål som har en transfertid på under en timme. Tänk på att tiderna kan variera lite beroende på vilket charterbolag du åker med.

Rhodos

Rhodos er et av sommerens favorittreisemål og etter cirka fire timer på flyet lander du på denne greske øya i Middelhavet. Flyplassen ligger utenfor Rhodos by og det er kortest vei til øyas nordlige feriesteder. Det er 15 minutter til Ialyssos, cirka 25 minutter til Rhodos by og Ixia, 30 minutter til Kalithea og cirka 40 minutter til Faliraki.
Les mer og bestill din reise til Rhodos her.

Kreta

Kreta er en stor gresk øy med mange fine strender og historiske utgravninger. Du kommer deg til alle reisemålene på den populære Chaniakysten på under én time. Feriesteder som ligger her er barnevennlige Agia Marina, genuine Chania og favoritten Platanias. Flyreisen tar cirka fire timer og da lander du på Chania flyplass.
Les mer og bestill din reise til Kreta her.

Samos

Koselige Samos ligger er en gresk øy som ligger utenfor Tyrkia vestkyst. Siden øya er så pass liten kommer du deg til de fleste feriestendene på under én time. Det tar cirka ti minutter til Pythagorion, 30 minutter til Samos by og til Kokkari tar det cirka 45 minutter. Flyreisen er på fire timer, og etter en av de mest spennende innflygningeri den greske øyverden lander man på Samos flyplass rett utenfor Pythagorion.
Les mer og bestill din reise til Samos her.

Fler greske øyer å reise til

Det er mange greske øyer som har en egen flyplass og dermed kort transfer fra flyplassen til hotellet. Her slipper du lange bussturer, evighetslange fergeturer med flere stopp og ferien kan begynne med en gang du har landet. Karpathos, Santorini, Zakynthos, Skiathos, Kos og Mykonos er alle greske øyfavoritter med egen flyplass.
Les mer og bestill din reise til disse øyene her.

Mallorca

Mallorca er en utrolig vakker og populære ferieøy som kan lokke med både strand og storby. Alcudia er et familievennlig reisemål som har cirka én times transfer. Playa de Palma, Palma de Mallorca og palmanova ligger på behagelig avstand fra flyplassen. Det tar cirka 3 timer og 30 minutter å fly til Mallorca og da lander du rett utenfor hovedstaden Palma de Mallorca.
Les mer og bestill din reise til Mallorca her.

Gran Canaria

Gran Canaria kan man reise til året rundt og det er den mest populære Kanariøyen. Puerto Rico, Las Palmas, Arguineguin, Maspalomas, Costa Meloneras, Playa del Ingles, San August og Bahia Feliz er feriesteder du kommer til på under én time fra flyplassen. Flyreisen tar cirka seks timer og da lander du på Las Palmas flyplass.
Les mer og bestill din reise til Gran Canaria her.

Tenerife

Tenerife er en av de varmeste Kanariøyene og her lander du etter en flyreise på seks timer. Du lander på flyplassen Reina Sofia og kortest trnasfertid er det til de feriestedene som ligger på øyas syskyst. Du kommer deg til Los Cristianos på 20 minutter og Playa de las Americas ligger bare en halvtime bort.
Les mer og bestill din reise til Tenerife her.

Kypros

Vakre Kypros har flere feriesteder som ligger nært flyplassen som ligger i Larnaka. Fig Tree Bay er et barnevennlig reisemål som du kommer til på cirka 50 minutter. Ayia Napa ligger bare 25 minutter fra flyplassen. Flyreisen hit tar cirka 4 timer og 20 minutter.
Les mer og bestill din reise til Kypros her.

Bulgaria

Bulgaria ligger ved Svartehavet og er et av sommerens mest rimelige reisemål. Kortest reisetid fra flyplassen i Burgas og til et feriested får du om du velger Burgaskysten. Hit tar det mellom 20 og 45 minutter. Andre populære reisemål er Golden Sands og Albena og da lander du i Varna og da blir transfertiden på mellom 35 og 45 minutter.
Les mer og bestill din reise til Bulgaria her.

Alanya

Tyrkia er også dette året et utrolig populært reisemål, og da først og fremst feriestedet Alanya. Når du reiser hit så finnes det to flyplasser som charterarrangørene benytter seg av, Antalya og Gazipasa, og det gjelder altså å velge rett flyplass. Lander du på den sistnevte er transferen på cirka 40 minutter. Skulle du velge feil og lange på Antalyas flyplass får du regne med minst tre timer i bussen før du er fremme. Flyreisen tar cirka fire timer uansett hvilken flyplass du lander på.
Les mer og bestill din reise til Alanya her.

I Reiseguidens søkemotor finner du alle charterreiser:
- Alle charterreiser
- Restplasser