Thailand

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Thailand Asia

Store deler av Thailand er rene paradiset for oss nordmenn, med fantastisk mat, sol og tusenvis av hvite strender omgitt av palmer som tatt rett ut fra et postkort.

De store badebyene ligger i den sørlige delen av landet, som blant annet Phuket, Krabi, Khao Lak og Phi Phi-øyene. I den østlige delen av Thailand ligger også populære reisemål som Koh Samui, Rayong og Koh Chang.

Utenfor de vakre sandstrendene finner du mange spennende dykkemuligheter hvor du kan svømme blant tropiske fisker og koraller.

Mange velger å kombinere solferien med noen dager i hovedstaden Bangkok. Dette er en av verdens mest myldrende storbyer med spennende bygninger, tusenvis av restauranter og shopping i verdensklasse.

Hvor enn du reiser i Thailand vil du finne et hotell som passer deg, fra superbillige bungalower rett ved stranden til femstjerners luksushotell hvor du kan skjemme bort deg selv og reisefølget ditt.

Det er tusenvis av museer rundt om i Thailand, med alt fra historie, arkeologi, krig og kunst. Det merkeligste av alle ligger i Pattaya; Bottle Art Museum. Her finner du mer enn 300 flasker fylt med små skip, palasser, templer og andre verk.

Her er reisemål i Thailand
Wapi Resort
Foto: robin90
Happy hour...
Foto: rolf_52
grönt är skönt!
Foto: mondiano
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
Foto: rolf_52
Lugn och ro...
Foto: sierra
Palm Strand
Foto: inah
None
Foto: mmangol
Longtail i kvällsbrisen
Foto: rolf_52
Klart Vatten
Foto: inah
Chicken Island
Foto: niclas
Ingen Trängsel På Koh Lipe
Foto: inah
Hotel California, Dolphin Bay
Foto: rolf_52

Planlegger du en reise til Thailand?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.