Skiathos

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Skiathos Hellas, Europa

Skiathos kan du velge og vrake mellom 60 ulike strender når du vil kose deg med sol og varme – noen av dem er de vakreste i hele den greske øyverdenen.

Langs den fjellrike kysten i nord er mange av strendene utilgjengelige og flere av dem, slik som den vakre Lalaria-stranden, kan bare nås med båt. På sørkysten ligger flere små badebyer, blant annet Achladies, Kanapitsa, Platanias og Troulos. Her ligger også en av de vakreste strendene i hele HellasKoukounaries, en herlig hvit sandstrand der skogen vokser helt ned til vannkanten.

Den mest populære byen på øya er Skiathos by som ligger vakkert plassert ved en bukt, omgitt av grønne skogkledde fjell. På en høy utilgjengelig klippe på det nordlige Skiathos ligger ruinbyen Kastro. Dette var øyas hovedstad inntil den ble forlatt på 1830-tallet.

Den populære filmen ”Mamma Mia!” som er basert på en rekke av ABBAs låter ble spilt inn i Hellas, og filmen ble delvis spilt inn på havnepromenaden i Skiathos by. Du finner enda flere steder fra filmen om du tar fergen til naboøya Skopelos.

Her er reisemål på Skiathos

Agistros
Foto: grekland
None
Foto: goranp
Lalariastranden
Foto: lizawe
None
Foto: camen
None
Foto: goranp
Båttur
Foto: cia
Hamnen Skiathos stad  Grekland
Foto: janne_s
Panorama pizza
Foto: grekland
None
Foto: camen
None
Foto: camen

Planlegger du en reise til Skiathos?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.

Reisemål som ligner Skiathos