Seychellene

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Seychellene Afrika

På Seychellene ligger paradisstrendene på rad og rekke, den ene vakrere enn den andre. Dette er et av verdens vakreste reisemål for deg som liker sol og bad.

De fleste er små koralløyer som ligger ganske utilgjengelig ute i Det indiske hav, 150 mil øst for Kenyas kyst. Den beste måten å finne din egen perle på er ved å leie en yacht, katamaran eller seilbåt. Her er det et stort utvalg av båter som du kan leie både med og uten mannskap.

De fleste hotellene ligger på de største øyene Mahe og Praslin, men om du vil bo veldig eksklusivt kan du søke opp noen av de mer luksuriøse hotellene som eier sin egen øy, for eksempel North Island Seychelles Hotel på Silhouette Island hvor kjendiser som Paul McCartney, Brad Pitt og prins William pleier å feriere.

Du kan besøke Seychellene året rundt, og temperaturen holder seg nesten alltid rundt 25-30 grader med badevann som aldri blir kaldere enn 27 grader.

Mange fugletittere kommer hit for å se den store ansamlingen av 300.000 fugler på den lille øyen Cousin Island eller krysse av sjeldne arter på Mahe.

Flere spennende lokale matretter serveres i dag nesten bare på øygruppens eldste restaurant, Marie Antoinette’s i Victoria. Her kan du prøve søtsur tunfisk eller flyvehund i currysaus. Spiser du her ved lunsjtider er sjansen stor for at du får deg et lite ”show” – når solen står høyest på himmelen pleier restaurantens gigantiske aldabra-skilpadder å parre seg.

Praslin
Foto: erinis
Seychellerna
Foto: donnadani
Sjöstjärna
Foto: legusta
Long Island fängelseö
Foto: legusta
Seychellerna
Foto: yumyum
Ögrupp utanför La Digue
Foto: anetteon
Världens bästa strand ???
Foto: zorrito
Vänta på mig...
Foto: zorrito
La Digue Anse Source DÁrgent
Foto: cereza
Med min nya kompis
Foto: cereza

Planlegger du en reise til Seychellene?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.

Reisemål i nærheten av Seychellene
Reisemål som ligner Seychellene