Rethymnon

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Rethymnon Kreta, Europa

Stranden i Rethymnon er en av de beste i Hellas. Her finner du kilometer på kilometer med herlig sand – og mengder av sol.

Stranden består av perfekt sand og er fylt med restauranter, hotell og barer. Langs stranden går det en bred gangvei der du kan spasere hele veien inn til sentrum.

Inne i Rethymnon kan du ta deg en drink i den vakre, middelalderske og venetianske havnen, eller gå inn til gamlebyen der det finnes mange koselige tavernaer hvor også lokalbefolkningen pleier å spise.

Hvor enn du er i Rethymnon kan du se den imponerende festningen Fortezza. I løpet av århundrene har den blitt brukt som både forsvarsborg, fengsel og bordell. I dag er det et museum med perfekt utsikt over byen og stranden.

En av Kretas vakreste kirker i Arkadi-klosteret ligger litt mer enn to mil sørøst for Rethymnon, og bygningen er laget i den barokke stilen som var populær på 1500-tallet. I klosteret inntraff en tragedie i 1866 da flere enn 934 sivile døde i kampen mot okkuperende osmanske tropper.

4t.
Flytid fra Oslo
None
Foto: Thinkstock
None
Foto: sofieja
None
Foto: trattkantarell
None
Foto: hassemia
Balkong
Foto: trattkantarell
Rethymnon
Foto: leroslover
None
Foto: kiiwii
Taverna Fantastico
Foto: gillbert
None
Foto: daffy

Planlegger du en reise til Rethymnon?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.

Reisemål som ligner Rethymnon