Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Manavgat, Tyrkia

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Manavgat Antalyakysten, Tyrkia

Barnevennlig
None
Natur
Pittoresk
Sol & bad

Langs stranden i Manavgat ligger de luksuriøse hotellene på en lang rekke. Dette er den rolige naboen til den livlige turistbyen Side.

Dobbeltsjekk før du booker hotell slik at du ikke havner midt i de sentrale delene av Manavgat – da havner du flere kilometer innover i landet.

Det beste stedet å bo er på stranden, rett øst for Side. Her ligger det et titalls resort-hotell rett ved havet, og de fleste er ganske eksklusive og har all inclusive-pakker.

Den største severdigheten her er en rekke fossefall i den store elven som renner gjennom byen. Det går spesielle busser hit, så let etter skilt som sier Manavgat Şelalesi. Det er ikke akkurat Niagara-forhold ettersom fallhøyden bare er noen meter, men fossen er veldig bred – og det finnes et lite sted der du kan stå i vannet og ta en selfie.

En av de vakreste ruinbyene ved Middelhavet ligger litt over en mil fra Manavgat. Dette er restene av oldtidens greske by Seleucia. Ruinene fra bad, torg, mausoleum, butikker og flere templer ligger svært vakkert til, omgitt av skog.