Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Incekum, Tyrkia

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Incekum Antalyakysten, Tyrkia

Stranden i Incekum er en av de beste i hele Tyrkia. Det er også et perfekt sted for å ta livetmed ro i nærheten av både skog og fjell.

Dette er en svært liten by der det kun finnes noen få restauranter og butikker, samt et titalls hotell som ligger rett ved stranden. Det er spesielt stranden som lokker de besøkende til Incekum. Byens navn betyr til og med ”fin sand”, og stranden her er finkornet og har et herlig, krystallklart vann. De første 50 meterne av vannet er langgrunne.

I Incekum bor du svært nærme naturen og noen kilometer innover i landet finner du både vakre piknikområder og populære campingplasser. Det finnes også flere turløyper hvor du kan dra på oppdagelsesreise i furuskogen og de nærliggende fjellene.

Det er veldig enkelt å dra på en utflukt til de nærliggende byene Side og Alanya. Det tar kun en halvtime før du kan gå rundt blant et mylder av uteserveringer og butikker.

En drøy mil innover i landet fra Incekum kan du se hvordan et hotell så ut for 800 år siden. Alarahan Kervansaray er et velbevart karavan-vertshus fra gamledager, og her kan du se forestillinger med tyrkisk folkekultur eller ta deg et leirebad. På en høy fjelltopp finner du ruinene av festningen Alara.