Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser med kun fly til Incekum, Tyrkia

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Incekum Antalyakysten, Tyrkia

Stranden i Incekum er en av de beste i hele Tyrkia. Det er også et perfekt sted for å ta livetmed ro i nærheten av både skog og fjell.

Dette er en svært liten by der det kun finnes noen få restauranter og butikker, samt et titalls hotell som ligger rett ved stranden. Det er spesielt stranden som lokker de besøkende til Incekum. Byens navn betyr til og med ”fin sand”, og stranden her er finkornet og har et herlig, krystallklart vann. De første 50 meterne av vannet er langgrunne.

I Incekum bor du svært nærme naturen og noen kilometer innover i landet finner du både vakre piknikområder og populære campingplasser. Det finnes også flere turløyper hvor du kan dra på oppdagelsesreise i furuskogen og de nærliggende fjellene.

Det er veldig enkelt å dra på en utflukt til de nærliggende byene Side og Alanya. Det tar kun en halvtime før du kan gå rundt blant et mylder av uteserveringer og butikker.

En drøy mil innover i landet fra Incekum kan du se hvordan et hotell så ut for 800 år siden. Alarahan Kervansaray er et velbevart karavan-vertshus fra gamledager, og her kan du se forestillinger med tyrkisk folkekultur eller ta deg et leirebad. På en høy fjelltopp finner du ruinene av festningen Alara.