Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Rayong, Thailand

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Rayong Thailand, Asia

Bare noen timer fra Bangkok ligger det mer enn 10 mil med sandstrender. Til Rayong reiser thailenderne selv når de vil ha en strand helt for seg selv.

Livet på strandområdene i Rayong er litt roligere enn på andre steder i Thailand, og det er mulig å finne mange skjulte strender langs den 10 km lange kysten som du kan ha helt for deg selv.

I hovedbyen Rayong ligger et stort akvarium, et tempel dedikert til kong Taksin og en historisk bykjerne.

De mest kjente reisemålene i Rayong er Seang Chan , Mae Ram Phueng, Laem Mae Phim og øyen Koh Samet.

Det er ikke bare sol- og badeentusiaster som kommer hit. Klimaet gjør at man kan dyrke tropisk frukt i verdensklasse, blant annet mangostan, durian og rambutan, så her kan du glede deg til mange eksotiske matopplevelser.

Et av Thailands merkeligste museer ligger i Rayong: Nang Yai Wat Ban Don-museet. Her kan du få vite alt du måtte lure på om skyggedukker. Mer enn hundre tradisjonelle thailandske skyggedukker i alle størrelser står utstilt, og har du flaks kan du også se en dukkeforestilling.